To je to što me zanima!

Očajni Juventus produbio krizu! Zadnja Monza senzacionalno do prve pobjede u Serie A ikada

Klub čiji je vlasnik Silvio Berlusconi, a sportske operacije nadgleda Adriano Galliani, priredio je senzaciju i u 7. kolu stigao do prve pobjede u sezoni. I to ni manje ni više nego protiv 'stare dame'
Vidi originalni članak

Bio je to njihov prvi međusobni susret. Susret nakon kojeg se Monza može pohvaliti uspjehom kakvim ne mogu mnogi. A to je da protiv Juventusa ima pozitivan omjer!

Nogometaši Monze priredili su senzaciju u 7. kolu Serie A i kao posljednji na tablici slavili 1-0 na domaćem terenu protiv najtrofejnijeg talijanskog kluba kada je u pitanju talijansko prvenstvo.

Strijelac odlučujućeg gola bio je Gytkjaer u 74. minuti. Bila je to prva pobjeda Monze u ovoj sezoni, ali i prva ikada u elitnom rangu talijanskog nogometa budući da joj je ovo premijerna sezona u Serie A.

Juventus ni po čemu nije bio bolji suparnik. Čak i kada je imao igrača više. Monza se dobro postavila koliko je mogla uzevši u obzir srazmjer u kvaliteti dvije momčadi, no kada je Angel Di Maria nesmotreno udario suparnika u 40. minuti laktom, zasluženo je dobio izravni crveni karton.

'Stara dama' se mučila, Massimiliano Allegri gledao je lošu predstavu svoje momčadi s tribine, a kako je vrijeme curilo tako je i nervoza rasla. Juventus nije izdržao i Monza je ostvarila povijesnu pobjedu čime je produbila krizu torinskog kluba.

Nakon poraza od Benfice u Ligi prvaka, Juve zauzima tek osmo mjesto u Serie A. Pa je pitanje koliko će Juventusova uprava imati strpljenja. Allegriju se opako trese pozicija...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • robluc 18.09.2022.

    bolje da ne ponavljaju onu utakmicu

  • Zukizuki 18.09.2022.

    Kada vidiš tko igra u sastavu juvea ništa čudno. Sve su to dobri igrači, dobri taman za sredinu tablice!

  • Palmanova 18.09.2022.

    Jos da Milan izgubi od Napolia ,bila bi crna nedjelja Top 3 calcia.u ovom trenu bas nema favorita za scudetto.Juve i inter samaraju svi gdje stignu,jos ce ovaj osrednji Rebicev Milan obranit titulu kako je konkurencija slaba

Komentiraj...
Vidi sve komentare