To je to što me zanima!

Očajni Neymar htio dati 19,5 mil. € svog novca za transfer!

Na koncu je ispalo da niti Barcelona niti Real nisu mogli zadovoljiti arapske apetite pa do transfera nije došlo i nezadovoljni Neymar bio je primoran ostati u PSG-u do kraja ove sezone
Vidi originalni članak

Cijeli ljetni rok trajala je trakavica oko Neymarova povratka u Barcelonu ili senzacionalnog prelaska iz PSG-aReal Madrid. Brazilac je nezadovoljan kvalitetom Ligue 1 i suparnicima u istoj javno izrazio želju za odlaskom, a kada je vidio da to neće ići baš tako lako prebacio se na provjerene nogometne metode nezadovoljnih igrača.

Drugim riječima, potezi iz revolta poput odbijanja igranja, svađanja sa suigračima i trenerom zamalo su urodili plodom jer je PSG popustio i bio je spreman riješiti ga se.

No, francuski prvak nije namjeravao izgubiti ni centa na svojoj najvećoj zvijezdi pa je postavio astronomski visoku cijenu u rangu one od 222 milijuna eura kada je Neymar u ljeto 2017. godine stigao iz Barcelone.

Na koncu je ispalo da niti Barcelona niti Real nisu mogli zadovoljiti arapske apetite pa do transfera nije došlo i nezadovoljni Neymar bio je primoran ostati u PSG-u do kraja ove sezone.

A koliko je žarko htio natrag u La Ligu govori činjenica da je pripremio cijelih 19,5 milijuna eura vlastitog novca spremnih za isplatu PSG-u kako bi pomogao Barceloni u realizaciji transfera.

I uz solidarnu pomoć odbjegle zvijezde, Barcelona nije uspjela skupiti dovoljno novca za njegov povratak. Neymar se tako okrenuo reprezentativnim obvezama i nastupit će u subotu protiv Kolumbije 7. i Perua u srijedu 11. kolovoza u prijateljskim utakmicama iako nije igrao previše u posljednje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Roberto Barcello 03.09.2019.

    Iduće godine otkupna klauzula je 170 mil€,ja mislim da će tu najviše izgubit PSG na kraju,Barca će platit 170 mil€,a neće morat dat Dembelea,Rakitića u paketu plus 100mil€ kako se govorilo

  • Zlatan 10 03.09.2019.

    Barca ga je samo izigrala da nebi otiso u Real, teebao je to i sam shvatit

  • uvijek_iskren 03.09.2019.

    Ma ja bi od njega napravio primjer za sve buduce tetkice koje odluce ucjenjivati klub, nebi mi vise vidio prvog sastava trenirao bi do kraja ugovora sa juniorima i drugom momcadi te morao ispunjavat sve obveze! Kad nebi samo bi lupio po dzepu! Zna se da Arapi imaju para i mogu to napraviti a samo bi porasli ljudima u ocima! Jer primadona kao Naymar mi je dosta vise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare