Obavijesti

Sport

Komentari 33

Očajni Neymar htio dati 19,5 mil. € svog novca za transfer!

Očajni Neymar htio dati 19,5 mil. € svog novca za transfer!
1

Na koncu je ispalo da niti Barcelona niti Real nisu mogli zadovoljiti arapske apetite pa do transfera nije došlo i nezadovoljni Neymar bio je primoran ostati u PSG-u do kraja ove sezone

Cijeli ljetni rok trajala je trakavica oko Neymarova povratka u Barcelonu ili senzacionalnog prelaska iz PSG-aReal Madrid. Brazilac je nezadovoljan kvalitetom Ligue 1 i suparnicima u istoj javno izrazio želju za odlaskom, a kada je vidio da to neće ići baš tako lako prebacio se na provjerene nogometne metode nezadovoljnih igrača.

Drugim riječima, potezi iz revolta poput odbijanja igranja, svađanja sa suigračima i trenerom zamalo su urodili plodom jer je PSG popustio i bio je spreman riješiti ga se.

Ligue 1 - Angers v Paris St Germain

No, francuski prvak nije namjeravao izgubiti ni centa na svojoj najvećoj zvijezdi pa je postavio astronomski visoku cijenu u rangu one od 222 milijuna eura kada je Neymar u ljeto 2017. godine stigao iz Barcelone.

Na koncu je ispalo da niti Barcelona niti Real nisu mogli zadovoljiti arapske apetite pa do transfera nije došlo i nezadovoljni Neymar bio je primoran ostati u PSG-u do kraja ove sezone.

A koliko je žarko htio natrag u La Ligu govori činjenica da je pripremio cijelih 19,5 milijuna eura vlastitog novca spremnih za isplatu PSG-u kako bi pomogao Barceloni u realizaciji transfera.

La Liga 2015/2016, FC Barcelona - Real Sociedad

I uz solidarnu pomoć odbjegle zvijezde, Barcelona nije uspjela skupiti dovoljno novca za njegov povratak. Neymar se tako okrenuo reprezentativnim obvezama i nastupit će u subotu protiv Kolumbije 7. i Perua u srijedu 11. kolovoza u prijateljskim utakmicama iako nije igrao previše u posljednje vrijeme.