To je to što me zanima!

Očajni Rafa teško proživljavao remi Reala, ali i branio igrače

Navijači su postali malo prezahtjevni i zaboravili su koliko puno su Cristiano Ronaldo i Iker Casillas dali za Real Madrid, izjavio je sjajni španjolski tenisač...
Vidi originalni članak

Po mnogima jedan od najboljih svjetskih tenisača svih vremena, Rafael Nadal, izgubio je finale ovogodišnjeg ATP turnira u Madridu od Andyja Murraya te na najnovijoj ljestvici pao na sedmo mjesto. No, sjajnom je španjolskom tenisaču dan dodatno uništio i remi Real Madrida protiv Valencije kojim su 'los blancosi' najvjerojatnije ostali bez naslova prvaka španjolske. 

Nadal je naime poznat kao veliki navijač Reala, a dan uoči svog finala protiv škotskog tenisača nazočio je na spomenutoj utakmici, nakon koje je i stao u obranu nogometaša Reala, koje su njihovi navijači 'nagradili' zvižducima:

- Navijači su postali malo prezahtjevni i zaboravili su koliko puno su Cristiano Ronaldo i Iker Casillas dali za Real Madrid. Navijači ne bi trebali zviždati svojim igračima, to bi trebalo biti nekakvo pravilo broj jedan - rekao je Rafa. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 11.05.2015.

    Odvratni su ti navijači,legendi kao Ikeru stalno zviždati je ništa drugo nego sramota.Sve neki plastični navijači koji samo očekuju sve pobjede

  • lil homie 11.05.2015.

    Stric mu igrao za Barcelonu,Miguel Angel Nadal,a on navija za Real Madrid ccccc

  • franz beckenbauer 11.05.2015.

    ono sto.dolazi na tekme reala i barca je cesta kazalisna publika koja zna samo.mahat bjelim maramicama i radit uvijek istu koreografiju. nema onog istinskog.navijanja bilo da gube ili pobjedjuju. kad.gube imas osjecaj da je na stadionu 3 covjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare