To je to što me zanima!

Očekuje se službena potvrda: Damir Mišković napušta HNS

Ostavku je Mišković stavio u mirovanje, ali uz jasan uvjet - reforma sudačke organizacije s preciznim rokovima provođenja. Ili, kako je tada rekao: Idemo svatko svojim putem. Čini se bi moglo doći do razlaza...
Vidi originalni članak

Prema neslužbenim informacijama do kojih je stigla Radio Rijeka, potpredsjednik HNS-a Damir Mišković trebao bi napustiti Hrvatski nogometni savez. Ta bi informacija svoju službenu potvrdu trebala dobiti u sljedećih nekoliko dana.

Početkom prosinca prošle godine, nakon derbija u Maksimiru između Dinama i Rijeke i lošeg suđenja Ante Vučemilovića, predsjednik Rijeke Damir Mišković podnio je ostavku na sve funkcije u HNS-u. 

Dan poslije, ostavku je stavio u mirovanje, ali uz jasan uvjet - reforma sudačke organizacije s preciznim rokovima provođenja. Ili, kako je tada rekao: Idemo svatko svojim putem. 

Neslužbene informacije govore da će od ponedjeljka Mišković tu ostavku i aktivirati. Službeni razlozi nalaze se u poslovnoj prezauzetosti.
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • HighFlyer 05.03.2017.

    Nije uopće bitno da li će Miško ostat ili ne. Nije ni bitno da li će prvak biti Rijeka ili Dinamo. Bitno je reorganizirat strukturu HNS-a prema važećem Zakonu o sportu i osigurat regularno natjecanje. Time bi prestala ova mučna atmosfera u HR nogometu kao i gadljivo maltretiranje hrvatske reprezentacije. S time bi i Dinamo profitirao. Možda ne bi baš svake godine bio prvak, ali bi barem znao svoju stvarnu igračku kvalitetu, pa bi se morao i adekvatno igrački pojačati i bio konkurentniji u ogledima s Rijekom, kao i u Europskim utakmicama. Bez fair playa, nema ni Dinamovog napretka kao ni mira u repki.

  • alcapone123 05.03.2017.

    Bravo Miškoviću,napuštaš leglo zločinaca i lopova!

  • POTPEC 05.03.2017.

    Malo po malo če i HNS postati 100% prčija samo jednog čovjeka i jednog kluba. Dok ima i jedan Mišković to im ne ide u ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare