To je to što me zanima!

Očevim stopama: Schumacher Junior u Ferrarijevoj akademiji

Mlađi Schumi će voziti dvije F1 testne vožnje s Ferrarijem, a u F2 će nastupati s Prema Powerteamom, momčadi u kojoj se nalazi mnoštvo vozača iz Ferrarijeve akademije
Vidi originalni članak

Mick Schumacher priključuje se akademiji Ferrarija, javlja BBC!

Sin legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera zasad ide očevim stopama, a 2019. će se prvi put okušati i u posljednjoj prepreci do F1 - Formuli 2.

I to za momčad u kojoj mu je otac postizao povijesne rezultate, za Ferrari!

Mlađi Schumi će voziti dvije F1 testne vožnje s Ferrarijem, a u F2 će nastupati s Prema Powerteamom, momčadi u kojoj se nalazi mnoštvo vozača iz Ferrarijeve akademije.

U Ferrariju nisu htjeli potvrditi da je 19-godišnji Mick postao njihov član, a i njegova menadžerica Sabine Kehm nije htjela komentirati navodni transfer.

Njegov otac je u Ferrariju osvojio pet od svojih ukupnih sedam titula, a za talijansku je momčad vozio cijelo desetljeće.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 16.01.2019.

    Ne znam sto ste toliko zapeli za osobu koja,ocito jee svima tko se imalo razumje u F1,da on nije veeeliki talenat...recimo Max je usao u F1 sa 17god i 5 mjeseci...Max je najmladji vozac koji je osvojio bodove...a niti kada je ulazio u F1 niste napisali clanak...a o ovome svako malo,zar je bitno tko ce postat test vozac i to sa 19-20god???? Onda napisite i Mercedesove test vozace jer nije to manja ekipa od Ferarria.

Komentiraj...
Vidi sve komentare