To je to što me zanima!

Ocijenite svakog dinamovca nakon novog poraza od Plzena

"Modri" su drugi put u dva tjedna minimalno izgubili od Viktorije Plzen, oba puta golom iz penala. Šanse za prolazak skupine u Konferencijskoj ligi unatoč tri osvojena boda u četiri utakmice još postoje
Vidi originalni članak

Dinamo je opet razočarao navijače slabom i neuvjerljivom igrom, pogotovo u napadu. Nakon Maksimira, izgubio je od češke Viktorije i u Plzenu pa nakon četiri kola Konferencijske lige ostaje posljednji na ljestvici s tri boda i upitnim plasmanom u fazu na ispadanje. Česi te brige nemaju, potvrdili su prvo mjesto i izravan plasman u osminu finala.

POGLEDAJTE VIDEO: Ozlijeđeni dinamovci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i u prvoj utakmici, opet su "modri" kažnjeni iz penala. Tad je faul skrivio Francuz Maxime Bernauer, ovaj put rukom neoprezno visoko iznad glave igrao Josip Mišić. Realizator je bio isti, Tomaš Chory, a u završnici je nakon drame poništen gol Sandra Kulenovića.

Ni iz sedmog pokušaja maksimirska momčad tako nije pobijedila na gostovanju u Češkoj, bio je ovo peti poraz uz dva remija u sedam utakmica.

Dinamo će ovaj vikend imati novo vruće gostovanje na Rujevici, kod bivšeg kluba Sergeja Jakirovića, a u zadnja dva kola očekuje ga daleko gostovanje kod Astane 30. studenog (16.30). U posljednjem kolu 14. prosinca dočekuje najugodnije iznenađenje grupe, kosovski Ballkani, koji je ovaj četvrtak iščupao bod u Kazahstanu (0-0).

Tko je zaslužio palac gore, tko palac dolje za izvedbu u Češkoj?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • skywalkar 09.11.2023.

    Na koju foru je peric najbolje ocjenjeni igrac dinama?

  • Neprilagodjen 09.11.2023.

    Napad nam je velika 0, a vezni red -10...

  • zera 09.11.2023.

    Dinamo treba kazniti ovakve izjave nakon utakmice gdje komentiraju suđenje u kojem tvrde da je penal i čisti gol je sramotno. Suci su sve ispravno dosudili neznam gdje vide krađu. A kad su ukrali Osijeku tri boda onda su šutjeli. Dinamo je sramota za Hrvatski nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare