To je to što me zanima!

Ocjene za Hrvate u LP: Modrić, Mandžukić i Subašić vrlo dobri

Najveći nogometni portal pratio je sve utakmice prve večeri Lige prvaka. Među bolje igrače prve polovice prvog kola Goal.com uvrstio je trojicu hrvatskih nogometaša...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić bio je strijelac za Atletico u porazu 3-2 u gostima kod Olympiakosa. Oporavio se od udarca u glavu s početka utakmice, a glavom je i zabio prvi gol ekipe iz Madrida na tom susretu, što mu je bilo dovoljno za ocjenu 3,5. 

Istom je nagrađen i Luka Modrić. Fenomenalno je asistirao Garethu Baleu za drugi gol Reala protiv Basela, pokrenuo i akciju za treći gol i stalno bio aktivan u lakoj pobjedi kraljevskog kluba (5-1). Bio je bolji od Tonija Kroosa, koji je predugo držao loptu, piše Goal.com.

Uz Modrića i Mandžukića, ocjenu 3,5 dobio je i Danijel Subašić. Reprezentativni golman zadržao je Bayer Leverkusen na nuli, bio odlučan u izlascima s gol-linije i ulijevao sigurnost u pobjedi 1-0 svojeg Monaca. 

Tin Jedvaj u istoj je utakmici dobio dvojku, a tako lošu ocjenu imao je još samo Spahić na tom susretu, dok je Dejan Lovren s ocjenom 1,5 započeo svoj mandat u Ligi prvaka u dresu Liverpoola. Samo su još golmani Mignolet i Borjan dobili tako nisku ocjenu.

Više pročitajte na Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • strmi007 17.09.2014.

    1,5 hahahaha

  • optimusp300 17.09.2014.

    ma kakav Goal.com halooo Who Scored je tata-mata među nogometnim portalima!!!

  • GJURO 17.09.2014.

    Dobar je Lovren, nemojte se sprdat s njim, - 1,5 se "zaokružuje" na 2, a to je već za njega ok :):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare