To je to što me zanima!

Od 2006. nikad gori: Hrvatska od četvrtka 18. momčad svijeta

Igor Štimac preuzeo je reprezentaciju u srpnju prošle godine, tada je reprezentacija bila deveta. U srpnju ove godine bila je četvrta, a sada je uslijedio pad na 18. mjesto
Vidi originalni članak

U četvrtak izlazi nova Fifina ljestvica pa će crno na bijelo biti jasno koliko je Hrvatska potonula pod izbornikom Igorom Štimcem. Porazima od Belgije i Škotske, 'kockasti' će s 10. pasti na 18. mjesto!

Hrvatsku će preskočiti Portugal, Grčka, SAD, Švicarska, Čile, Engleska, Bosna i Hercegovina te Obala Bjelokosti. Najgori nam je to plasman još od 2006. godine, kada smo bili na 19. poziciji.

Igor Štimac je preuzeo reprezentaciju u srpnju prošle godine, tada je reprezentacija bila deveta. U srpnju ove godine bila je četvrta, a onda je uslijedio pad.

Davor Šuker je ipak presudio: 'Štimac više neće biti izbornik'

Idi na 24sata

Komentari 50

  • sport23 16.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • marin arsenal 16.10.2013.

    hvala ti igore,ipak će te ljudi pamtit po tome kako si nas uništio.imao si i ti bitnu ulogu na klupi reprezentacije,nažalost ne dobru ulogu... :(

  • MI-MA 16.10.2013.

    Ovo nam je i trebalo da malo ohladimo glave i spustimo na zemllju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare