To je to što me zanima!

Sada je na vrhu: Ronaldo uzeo jedino što mu je još nedostajalo

Osvojio je gotovo sve što se osvojiti može. Za besmrtnost mu jedino nedostaje i svjetski naslov. No Ronaldo je nadmašio Messija i osvojio veliku titulu s reprezentacijom. Dovoljno da bude sam na vrhu?
Vidi originalni članak

Bila je to noć pomiješanih osjećaja za ponajboljeg nogometaša svijeta. Cristiano Ronaldo prošao je put od tuge i očaja do nemjerljivog veselja nakon što je kao kapetan Portugala podigao trofej namijenjen europskom nogometnom prvaku.

Napadač Real Madrida napustio je igru u 25. minuti pariškog finala, 16 minuta nakon što mu je koljeno ozlijedio Dimitri Payet. Odnijeli su ga na nosilima u utrobu stadiona, ali vratio se pred kraj osnovnog dijela utakmice i pomogao suigračima da osvoje premijerni naslov prvaka Europe.

Ronaldo je ovim trofejem u bogatu riznicu dodao sedmi trofej u karijeri. Na klupskom je planu s Manchester Unitedom osvojio Premiership i FA kup, s Real Madridom Primeru i Kup kralja, s objema klubovima Ligu prvaka i klupsko SP te - napokon - Europsko prvenstvo s Portugalom.

CR7 na individualnom je planu osvojio brojne nagrade, od kojih se svakako najviše ističu tri Zlatne lopte za najboljeg svjetskog nogometaša, a kakva je sezona iza njega, ne bi čudilo da je i četvrta na putu.

Mnogi su Ronalda kritizirali zbog toga što s reprezentacijom ništa nije osvojio, baš kao ni njegov rival iz Barcelone i Argentine Lionel Messi, no sada ih je ušutkao. Možemo li sada mirne duše reći kako je Ronaldo najveći nogometaš u povijesti?

Je li Ronaldo europskim naslovom postao najbolji nogometaš u povijesti?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 123

  • crowario 13.07.2016.

    Nije uzeo sve, svetjetsko prvenstvo mu fali

  • EldinBešić 11.07.2016.

    najkompletniji dokazano medicinski fenomen uziva u nogometu gura granice uvjek napred bez sumnje najveci ikad ...

  • nokia010 11.07.2016.

    Ima jos SP, brzo ce 2018. Zlatna lopta je njegova, realno zasluzio je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare