To je to što me zanima!

Od Rodrigueza pa do Rakitića: Izaberite najljepši gol u 2014.

James Rodriguez, Gareth Bale, Van Persie, Yaya Toure, Ivan Rakitić... Godina je na izmaku, a evo TOP 10 golova. SP, Lige petice, treća engleska... Sve majstorije
Vidi originalni članak

Godina je na izmaku pa je vrijeme za najbolje nogometne golove. A bilo ih je.

Na Svjetskom prvenstvu gledali smo genijalne voleje Jamesa Rodrigueza i Tima Cahilla , vidjeli smo i letećeg Robina van Persieja koji glavom zabija s 15,5 metara.

No prekrasnih golova nađe se i u nižim ligama. Tako je Joe Garner za Preson North End iz treće engleske lige zabio jedan od najljepših golova sezone.

Tu je i Gareth Bale, kojem Marc Bartra još nije zapamtio broj registrarskih tablica kad je ovaj preko pune crte projurio kraj njega u finalu Kupa kralja.

Na listi najboljih golova je i naš Ivan Rakitić.

Majstorski slobodnjak u Kupu protiv Huesce zaslužio je mjesto među najboljim golovima u 2014.

Najbolji golovi:

1. James Rodriguez - Kakvu je golčinu zabio na SP-u... U utakmici protiv Urugvaja Kolumbijac je primio loptu na prsa i bez da je pala na pod opalio po golu.

2. Tim Cahill - Australac je zabio vjerojatno najljepši gol u karijeri. Na Svjetskom prvenstvu u utakmici protiv Nizozemske Cahill je majstorski iz voleja zabio od prečke.

3. Hakan Calhanoglu - Namjestio je loptu na 40 metara. Opalio je iz slobodnjaka "raketu". Nevjerojatan gol nogometaša Hamburga.

4. Pablo Hernandez - Hernandez iz Celte zabio je Atletico Madridu u prvenstvu. Fantastično se Hernandez snašao, okrenut leđima i bez gledanja petom je u stilu Ibrahomovića iznenadio golmana Atletica.

5. Yaya Toure - Toure je na utakmici protiv Sunderlanda. Veznjak Manchester Cityja je iz prve, gotovo s mjesta, pogodio s 25 metara u rašlje. Prekrasan gol.

6. Johannes Geis - Johannes Geis (Mainz) zabio je sa svoje polovice protiv Chemnitza u njemačkom kupu. Geiss je pogodio nakon pogreške golmana Chemnitza.

7. Gareth Bale - Primio je loptu na svojoj polovici i poput brzog vlaka pretčao Bartru u finalu Kupa kralja. Ostalo mu je snage za gol kroz noge Barcinom golmanu za trofej.

8. Joe Garner - Možda igra u trećoj engleskoj ligi za Preston North End, ali Joe Garner zabija poput prvoligaških zvijezda. Fantastičan gol protiv Rotherham Uniteda. Garner prima loptu na prsa, prebacuje igrača i zabija iz voleja, sve to, a da mu lopta nije pala na travu.

9. Ivan Rakitić - Hrvatski veznjak namjestio je loptu na 25 metara. Zabio je fantastično iz slobodnjaka u utakmici Barcelone protiv Huesce u Kupu kralja.

10. Van Persie - Leteći Nizozemac zabio je Nizozemskoj na SP-u u Brazilu. Robin van Persie zabio je glavom s 15,5 metara, što je gol glavom s najduže udaljenosti izmjerene od Svjetskog nogometnog prvenstva 1970. godine...

Idi na 24sata

Komentari 59

  • LupinskiNino 18.12.2014.

    1Bale 2Roudrigez 3van Persi 4Raketić 5Aguero

  • 16.12.2014.

    fenomenalna golčina Joea Garnera, ali su mi i od Cahilla i Rodriqueza bili odlični...

  • Mthesecond 16.12.2014.

    Dvoumim se između Garnera iz Prestona (fenomenalan gol) to se isplati pogledati i Hernandeza iz Celte (petom zabiti gol bez gledanja nakon dugog dodavanja...svaka čast,majstorski) Yaya Toure i Rodriguez su se također istaknuli,al taj prvo spomenuti dvojac ipak prednjači...Netko od njih mora biti il pobjednik il u top tri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare