To je to što me zanima!

Od Solde žele obrambenu, a nikako napadačku igru...

Može se naslutiti da će Köln opet igrati utakmice na gol manje, a ne na traženje puta prema mreži suparnika. Köln u sljedećem kolu ide kod Bayera
Vidi originalni članak

Nogometaši Kölna u prvom su dijelu sezone u sedamnaest odigranih utakmica primili 15 golova. U sljedećih šest u nastavku Bundeslige tu su brojku podigli na 31.
- Nismo stabilni kao što smo bili u prvome dijelu, čak niti u središnjem dijelu obrane. Moramo se trgnuti inače ćemo biti u velikim problemima - svjestan je hrvatski trener momčadi Zvonimir Soldo problema s kojim se mora nositi.
Sportski direktor Kölna Michael Meier smatra da se momčad može izvući iz postojeće krize rezultata okrene li se načinu igre kakav je prakticirala u ranijem dijelu sezone - obrani.
- Bodove smo sakupljali kada smo naglasak u igri stavljali na obranu - tvrdi.
Iz Soldinog nastavka obraćanja novinarima može se naslutiti da će Köln ponovno igrati utakmice na pogodak manje, a ne na traženje puta prema mreži suparnika. Ujedno bi to moglo značiti i da će najzvučnije pojačanje momčadi, povratnik Lukas Podolski, produžiti svoj prvenstveni post i na dulji period od aktualnog koji traje nevjerojatnih i za ijednog ikada reprezentativca "elfa" bundesligaški rekordnih 1300 minuta.
- Svaki puta kada se orijentiramo prema naprijed upadamo u probleme - zaključio je Soldo čiju momčad u nastavku očekuje iznimno težak raspored. Köln u sljedećem, 24. kolu Bundeslige gostuje kod lidera Bayera, nakon čega mu slijedi domaći ogled protiv drugoplasiranog Bayerna, a potom gostovanje kod Mainza koji je uz Bayer i Bayern zasad jedina neporažena momčad na svom terenu (sedam pobjeda i četiri remija).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare