To je to što me zanima!

'Oda rocku i nogometu', 'Suze iskupljenja crvenih kraljeva'!

Sport Bild na naslovnicu gura svoje Nijemca: 'Uplakani Klopp: Ovo je za obitelj i navijače", Marca trijumf vidi kao 'Odu rocku i Kloppu', a Daily Mail urla: 'Iskupljenje! Opet su vladari Europe'!
Vidi originalni članak

U ovoj priči nije bilo zlih likova. I da je Tottenham osvojio na tom trofeju ne bi bilo ni jedne mrlje. No Ligu prvaka uzeo je Liverpool, naslov je osvojio roker Jürgen Klopp pa uvijek sjajna španjolska Marca piše: 'Ovo je bila oda i rocku i Kloppu: Liverpool uzeo šesti naslov golovima Salaha i Origija.

 

Njemački Sport Bild također i 100% očekivano u prvi plan ističe svog sunarodnjaka, Kloppa: 'Klopp suznih očiju: Ovo je za moju obitelj, ovo je za naše navijače'...

Francuzi, L'Equipe, slave krunidbu: 'Crveni kraljevi jači od Tottenhama i po šesti su put uzeli svoju krunu':

Daily Mail je u transu, a bio bi u svakom slučaju jer engleski je trijumf zajamčen već više od tri tjedna. 'Klopp je razbio svoje prokletstvo, Liverpool opet vlada Europom! Nakon prošlogodišnje boli došlo je: Crveno iskupljenje'!

Gazzetta dello Sport bi u klasičnom talijanskom stilu urlala iz svih redaka da je finale bilo... Malo manje ne-talijansko. Ovako, glasovitom roza listu ostala je trezvena konstatacija: 'Liverpool je prvak Europe! Tottenham se morao predati Salahu i Origiju'.

Svi slave Redse iz grada Beatlesa. S punim pravom. Ovo je naslov bez ijedne-jedine mrlje u vjerojatno najspektakularnijoj sezoni Lige prvaka - ikad.

U Premiershipu im ni 97 bodova nije bilo dovoljno da razbiju tridesetljetno prokletstvo. Zato su ovu Ligu prvaka baš oni zaslužili. Naklon do poda crvenim vladarima i rokeru Kloppu!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • maksip24 02.06.2019.

    Nisu nadigrali Tottenham. Heavy metal su bile jučer cajke. Bez krvi, bez ideje. Vjerujem da će im se obit o glavu takva loša igra. Ne bih se začudio da ove godine svjetsko klupsko prvenstvo osvoji netko sa nekog egzotičnog kontinenta, svugdje se igra dobar nogomet danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare