To je to što me zanima!

Prvi smo u povijesti EP-a 2. put domaćini, maskota tornjak

Prvi put u povijesti europskih prvenstava jedna zemlja bit će dvaput domaćin. Hrvatska će ugostiti najbolje europske igrače 2018. godine, a odabrana je i maskota Eura
Vidi originalni članak

Hrvatska će 2018. godine biti domaćin Europskog rukometnog prvenstva. Hrvatski rukometni savez objavio je kako će maskota prvenstva biti pas tornjak.

Euro počinje 12. siječnja, a finale je 28. siječnja. Utakmice će ugostiti četiri hrvatska grada, Zagreb (Arena), Split (Spaladium), Varaždin (Arena) i Poreč (Žatika).

U Dubrovniku je održan ždrijeb kvalifikacija.

Hrvatska se kao domaćin automatski plasirala na Euro, a ovo će biti prvi put u povijesti europskih prvenstava da je jedna zemlja dvaput domaćin.

Ugostili smo najbolje europske rukometaše i 2000. u Zagrebu i Rijeci. Hrvatska je tada izgubila u borbi za 5. mjesto od Slovenije i prvi put ostala bez Olimpijskih igara. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ArinetaCrljenic 16.04.2016.

    A slavonija opet zaboravljena po tko zna koji puta, iz godine u godinu se sve manje misli na slavonce sramota, za 10 godina ostatak Hrvatske ce gladovat jer nece niko zemlju u slavoniji radit nece bit slavonaca pa se hebite onda, mi slavonci ocito po vama iz raznih saveza nismo dio Hrvatske, izuzev gimnastike nista drugo u slavoniji se ne dogadja od sporta ,,,,sramota nista vise.

  • krmetar 14.04.2016.

    nece bit u zadru gdje su najjaci navijaci??????

  • klokan_jack 14.04.2016.

    iii ja imam psa tornjaka prekrasna zaigrana dobročudna pasmina :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare