To je to što me zanima!

Odabrao Split: Belle potpisao s 'crvenima' trogodišnji ugovor

Kontroverzni Kamerunac Henri Belle odlučio se za opciju RNK Split, iako se činilo da će potpisati za Hajduk. Bivši igrač Istre zarađivat će 120.000 eura po sezoni
Vidi originalni članak

Henri Belle najnovije je pojačanje RNK Split, a kamerunski napadač danas je potpisao trogodišnji ugovor. Iako se činilo kako će Belle karijeru nastaviti na Poljudu Hajdukovi financijski problemi odvratili su ga od tog nauma i Belle se okrenuo sigurnijoj opciji, Splitu, koji nema problema s isplatama.

'Crveni' će za Bellea Istri isplatiti odštetu od 200.000 eura dok bi Belle trebao zarađivati 120.000 eura po sezoni.

Kontroverzni Kamerunac u Prvoj HNL dosad je postigao 8 golova i očekuje se da će nastaviti zabijati i u dresu svog novog kluba. Angažmanom Bellea Split je zaokružio vrlo iskusnu momčad, koja bi trebala biti najozbiljniji kandidat, uz Dinamo, za jednu od pozicija u vrhu ljestvice HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Cro-warrior 10.07.2012.

    Angažmanom Bellea Split je zaokružio vrlo iskusnu momčad, koja bi trebala biti najozbiljniji kandidat, uz Dinamo, za jednu od pozicija u vrhu ljestvice HNL-a. ajde objasnite ovo..Ako ne pratite bas nogomet Nk Rijeka se uzasno pojacala,Hajduk nikad nije slab,i dalje je on najveci favorit za drugo mjestoo..Slaven Belupo?..Osijek?

  • injaki 09.07.2012.

    hajduk prvak split drugi zadar treću a u p.m već je šest ko me probudi?

  • aragon 09.07.2012.

    pametan čovjek , pa koji to moras biti pacijent da odes u klub u kojemu nemaju ni za grijanje ,struju a kamoli za plaču . U svakom slučaju veliko pojačanje za Split

Komentiraj...
Vidi sve komentare