To je to što me zanima!

"Očekivao sam da će odbaciti sve prijave, ipak je to DORH..."

Ne iznenađuje me što su odbacili prijave jer je to radilo državno odvjetništvo, a ne neki drugi ograni koji odlučuju u nogometu, rekao nam je Ljubo Pavasović Visković
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbacilo je kaznene prijave protiv predsjednika nadzornog odbora nogometnog kluba s objašnjenjem kako ne postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik prijetio i izazivao nered. Također, odbačena je prijava o nasilničkom ponašanju jer ona ne odgovara obilježju kaznenog dijela, stoji na službenim stranicama DORH-a.

Iako nisu naveli ime i prezime, jasno je kako se radi o predsjedniku nadzornog odbora Hajduka Ljubi Pavasoviću Viskoviću koji je vrijeđao suca Brunu Marića nakon derbija Hajduka i Dinama na Poljudu u rujnu.

Odbacivanje prijava me uopće ne iznenađuje jer je to radilo državno odvjetništvo, a ne neki drugi ograni koji odlučuju u nogometu. Oni su jasno utvrdili da nema osnovane sumnje, ono što sam od početka tvrdio, odnosno da nisam rekao ono što mi se stavlja na teret - rekao nam je Ljubo Pavasović Visković, a na pitanje kako komentira da su ga optužili sudac Bruno Marić i Dinamov povjerenik za sigurnost Krešimir Antolić, kratko je odgovorio:

- Nalaz državnog odvjetništva dovoljno govori o njima i njihovim tvrdnjama. To ne treba nikakav dodatni komentar.

Pavasović još čeka kaznu disciplinskog suca HNL-a Krešimira Vlajčevića koji se tek treba očitovati iako je od derbija prošlo preko dva mjeseca.

- Nitko pametan ne zna što gospodin još čeka, a nemam pojma ni kad će odlučiti o tome. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo čuti što on ima za reći na tu temu - zaključio je Visković.

Prijavio ga Dinamov direktor za sigurnost

Pavasović Visković nakon utakmice završio je i na obavijesnom razgovoru. Za prijetnje ga je prijavio Dinamov direktor za sigurnost Krešimir Antolić. 

Evo što je u zapisnik unio Bruno Marić.

- Predsjednik NO-a Hajduka Ljubo Pavasović Visković došao je do kućice 4. suca i obratio mu se riječima: ‘J...m ti mater, smeće jedno, grbavac gubavi, kako ti nije neugodno’. Po završetku utakmice Goran Vučević je pri izlasku s terena povlačio suce za dres i ruke te im se obratio riječima: ‘P...a vam materina, ovdje ste došli krasti, kako vas nije sram” - stoji u službenom izvješću utakmice.

Na Poljudu su bili bijesni na daruvarskog suca Brunu Marića koji nije sudio penal za Hajduk kod igranja ruke Benkovića, ali je pokazao na bijelu točku u sudačkoj nadoknadi za Dinamo. Henriquez je promašio penal.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • KRUGER07 02.12.2015.

    A idu barba Marin i lihvar Ljubo za Mamićem,ne mogu oni jedni bez drugih

  • klošar1990 01.12.2015.

    Moguće samo u ovoj apsurd državi!!

  • brajdas 01.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare