To je to što me zanima!

Odbijena je žalba Cibone, Partizan i službeno prvak

Odluka vodstva lige bila je očekivana, a kao razloge navode da je 'lopta napustila ruke igrača prije isteka vremena'. Partizan je i službeno prvak
Vidi originalni članak

Partizan je i službeno postao prvak NLB lige jer je žalba Cibone danas odbijena! Odluka vodstva lige bila je očekivana, a kao razloge navode da je 'lopta napustila ruke igrača prije isteka vremena'. Povjerenik lige Josip Bilić dao je i obrazloženje (skraćeno):
- Direktor lige je u odnosu na žalbeni razlog postignuća koša izvan vremena utakmice, pribavio mišljenje sudaca i delagata utakmice, a iz pribavljenog mišljenja proizlazi slijedeće:
Suci utakmice navode da je zadnji koš igrača KK Partizan, Kecmana, postignut regularno jer je lopta napustila ruke igrača prije isteka vremena. U vezi navedene odluke konzultirala su se sva trojica sudaca, te su svi bili istovjetnog mišljenja (kao i delegat utakmice).
Također, suci utakmice su u isključivoj nadležnosti voditi brigu o tome koji igrači se u trenutku igre mogu nalaziti na parketu. Kako o navedenom suci nisu izvijestili o postojanju nikakovih nepravilnosti, te je temeljem njihova mišljenja i mišljenja delegata utakmice, direktor lige donio odluku o odbijanju žalbe KK Cibona.
Uputa o pravnom lijeku:
Protiv ove odluke nema prava na žalbu.
U najmanju je ruku čudno da suci u izvješću nisu napisali o nepravilnostima, kad je 'jasno ko dan' da je na parketu bilo ljudi koji nisu igrači bilo koje od momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ultras1982 27.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Nadimak001 27.04.2010.

    Ako je CIboni toliko stalo do NLB prvaka, neka sad istupe iz te lige!!!!!

  • privlaka 27.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare