To je to što me zanima!

Odbili su ponude za Artema Milevskog iz Italije i J. Koreje

Hvala na interesu, no u zimskom prijelaznom roku Hajduk nema namjeru prodati Artema Milevskog. Odgovor je to koji je Hajduk dao na sve upite o Milevskom...
Vidi originalni članak

Povratak u formu nekad sjajnog napadača Artema Milevskog nije prošao nezapaženo, u Hajduku su potvrdili da su primili dvije ponude iz Italije i Južne Koreje, no obje su u startu odbijene, jer ne žele niti razgovarati o prodaji novog ljubimca Torcide .

Iz Hajduka ne žele otkriti ni imena klubova iz Italije i Južne Koreje, koji su poslali konkretne ponude za otkup Artema Milevskog, no obje su u startu odbijene istom porukom:

- Hvala vam na interesu, no u zimskom prijelaznom roku Hajduk nema namjeru transferirati Artema Milevskog .

Nakon zadnjeg ogleda s Istrom, kojeg je zaključio petim golom, Milevski se zaputio u Ukrajinu , a u zračnoj luci su ga dočekali brojni novinari, te pitanje, hoće li se vratiti u kijevski Dinamo.

- U ovom trenutku sam koncentriran samo na Hajduk, osim Hajduka u obzir dolazi samo povratak u ukrajinsku reprezentaciju - kazao je Milevski, koji preko ukrajinske televizije poklanja svoj dres iz Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • hrvatska u srcu 17.12.2014.

    mile je bio igrač kao i sammir što je mogao biti ali alkohol je učinio svoje nažalost

  • dario1983 17.12.2014.

    isplati im ga se zadrzat jer svoju placu pretvara u kunu za hajduk degustirajuci hajducko pivo, a kad dode ljeto kupit ce si i hajducke japanke....nazalost pipi i jogurt ga ne zanimaju

  • NEOPISIVO 17.12.2014.

    Ovdje netko nije normalan. Držati na terenu izbezumljenog čovjeka koji ima apstinencisku krizu jer mu 24 sata nisu dali alkohola, ne služi Hajduku i Torcidi na čast. Mamić svašta radi, ali ne sramoti klub na ovaj način. Samo tovar može povjerovati da bi netko dao milion eura da bi mu igrao tako očigledno bolestan čovjek. Ovo je na sramotu Hajduku, HNS-u i Hrvatskoj državi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare