To je to što me zanima!

Odbio dati ruku Terryju jer mu se spetljao s komadom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ono što je Wayne Bridge najavio to je i učinio. Odbio se rukovati s bivšim prijateljem Johnom Terryjem uoči susreta Cheleseaja i Man Cityja
Vidi originalni članak

Branič Manchester Cityja je ispunio je obećanje i odbio pružiti ruku bivšem suigraču i prijatelju Johnu Terryju uoči početka susreta s Chelseajem. Sve su oči bile uprte u dvojicu neprijatelja čiji je odnos narušen nakon što je Bridge doznao za aferu kapetana Chelseaja sa svojom nevjenčanom suprugom Vanessom Perroncel.
Prilikom tradicionalnog rukovanja uoči susreta dviju momčadi na Stamford Bridgeu, Terry je Bridgeu pružio ruku, na što je ovaj samo spustio pogled i prošao pored bivšeg prijatelja te se nastavio rukovati s ostalim suigračima. Bridgeov potez navijači Chelseaja popratili su burnim zvižducima.
Braniča 'građana' ljubavna afera je toliko potresla da je odlučio napustiti englesku reprezentaciju jer smatra da ne može igrati u istoj momčadi kao i John Terry. Izbornik Cappelo mu je poručio da su mu vrata reprezentacije uvijek otvorena.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Miden 27.02.2010.

    Nije \"komad\" nego supruga, i nije se spetljao s njom nego joj napravio dijete. Ima srece sto ga Bridge nije opalio po faci! Ne znam ko bi se normalan rukovao s njim.

  • billi3 27.02.2010.

    Bridge je glupak! zasto je odbia igrati,zbog sponzoruse kojoj je kurac drazi od lazne ljubavi!Terry je pravi muskarac,

  • mauro willa 27.02.2010.

    svaka čast KRALJU!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare