To je to što me zanima!

Odbio je Kovača i Ancelottija! Šime isključivo želi u - Inter...

Pregovori su međutim došli do napredne faze, pa je tako sportski direktor Atletica Berta već u Milanu, dok se Šimin dolazak u Italiju na liječnički pregled i potpis očekuje početkom sljedećeg tjedna
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odbio je Napoli i Bayern München jer je njegova željena destinacija - milanski Inter.

Vrsaljko je na korak od povratka u Italiju, gdje bi nakon nastupa za Genou i Sassuolo sada nosio dres nerazzurra, a kako javlja Gazzetta dello Sport, Šime je proteklih tjedana prekrižio ponude drugih klubova poput Napolija i Bayerna kako bi čekao upravo Inter, koji je ponudio malo manju svotu od onoga kojoj su se u Atleticu nadali.

Nerazzurri bi tako za jednogodišnju posudbu dali 7 milijuna eura, s mogućnošću kupnje za 18 milijuna - što je ukupno 25 od 30 koliko je španjolski klub tražio.

Pregovori su međutim došli do napredne faze, pa je tako sportski direktor Atletica Berta već u Milanu, dok se Šimin dolazak u Italiju na liječnički pregled i potpis očekuje početkom sljedećeg tjedna.

Uz Vrsaljka, u Interu se nadaju i Arturu Vidalu, no finaliziranje transfera hrvatskog reprezentativca zasad je prioritet.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • jure28 28.07.2018.

    Ja mislim da su se naši dečki dobro zbližili na SP-u. Ljetuju skupa, druže se skupa, a koliko vidimo, hoće i igrat skupa. Mislim da ovo ipak odgovara "himni" repke.. "..nije u šoldima sve! " Bravo…

  • 28.07.2018.

    a zakaj bi Šime išel s konja na magarca...wtf???

  • MarioRonjak 28.07.2018.

    Hahahha odbio bayern....

Komentiraj...
Vidi sve komentare