To je to što me zanima!

Odbio je odlazak u Everton jer mu je žena zabranila transfer

Ovdje ga svi obožavamo, u jednom sam mu trenutku otvorio vrata odlaska jer imamo dosta napadača, ali super da je odlučio ostati, kaže Wenger
Vidi originalni članak

Olivier Giroud još je ranije ovoga ljeta pristao otići iz Arsenala u Everton, ali na kraju burnog četvrtka postao je to jedan od onih neostvarenih transfera. I to zbog - žene!

Tako barem tvrdi Charlie Adam, veznjak Stokea, koji je za BBC rekao:

- Njegova partnerica odbila je taj transfer. Sve je bilo dogovoreno, on je želio preći, ali njegova žena to je odbila.

Ronald Koeman Girouda je vidio kao zamjenu za Romelua Lukakua, koji je otišao u Manchester United. A Arsenalov je napadač još na turneji u Australiji rekao da razmišlja o odlasku nakon što je za topnike potpisao Alexandre Lacazette.

Ali na kraju prijelaznog roka Arsene Wenger je objavio:

- Volim ga kao čovjeka i kao sportaša, sjajan je momak, predan i voli klub. Ne želi otići i sretan sam zbog toga. U jednom sam mu trenutku otvorio vrata jer sam znao da imam dosta napadača, ali svi ga ovdje volimo i super da je odlučio ostati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • josip018 01.09.2017.

    Covjek svaku tekmu igra 110% da 7 igraca u Arsenalu daju kolko da on mozda bi i uzeli koje prvenstvo

  • zvrkoreporter 01.09.2017.

    Haha kakva papčina, drži ga za muda, ženama bi trebalo zabranit izlazak iz kuće jer samo seru. Meni je ovo izgleda treći žuti ko šimuniću protiv australije. Čovjek nikad nije bio na mjesecu, nego je to američki trik

  • 78fernandes 01.09.2017.

    Znam kako mu je

Komentiraj...
Vidi sve komentare