To je to što me zanima!

Odbojkaš mislio da je u vezi sa slavnim modelom, iskeširao je 700.000 €. I gadno se prevario

Roberto Cazzaniga godinama je slao novac ženi za koju je mislio da je brazilska manekenka Alessandra Ambrosio (40). Zapravo se dopisivao s 50-godišnjakinjom sa Sardinije
Vidi originalni članak

Bivši talijanski odbojkaški reprezentativac i kapetan Gioia Del Colle Roberto Cazzaniga (42) godinama je živio u uvjerenju da je u vezi s brazilskom manekenkom Alessandrom Ambrosio (40) koja je trenutačno u vezi s Richardom Leejem.

Cazzaniga je u prethodnih 13 godina iskeširao nevjerojatnih 700.000 eura, a iza 'Alessandre' zapravo stoji Maya koja zapravo ima 50 godina. Prema Robertovim riječima, prijatelj mu je dao telefonski broj koji je navodno pripadao ženi koja ga je htjela upoznati, a kasnije mu je tvrdila da je to pseudonim koji se koristila te da je ona zapravo Alessandra. 

Roberto je za talijanske medije otkrio kako je novac posuđivao i od prijatelja i obitelji, a kao razlog zbog čega se nikada nisu upoznali je njezin gusti raspored i srčani problemi. 

- Ne, nikad se nismo vidjeli. Uvijek je imala tisuću isprika, poput bolesti ili posla. Ali ja sam se ipak zaljubio u taj glas, i tako poziv za pozivom. Kontaktirali smo samo preko mobitela, gotovo svakodnevno - rekao je Roberto za Corriere della Seru.

Kasnije se otkrilo da su iza prevare stajale tri osobe, a talijanski list je izvijestio kako su ga njegovi suigrači opisali kao introvertiranog i naivnog te da su zapravo oni posumnjali u prevaru i prijavili slučaj policiji koja je provela istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nokia5 26.11.2021.

    Dobar odbojkas ali steta sto je naivan.

  • arow 26.11.2021.

    Prevedeno,tip je poreznoj sakrio 700000 eura a ostalo je bajka za malu djecuJos cete vi o njemu pisati

  • 26.11.2021.

    I? Dobro si prošao. Moglo se raditi o frajeru koji je promijenio spol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare