To je to što me zanima!

Odbojkaška elita je u Poreču: Vruće fotke s vrućeg pijeska

U uvali Peškera u Poreču 2. lipnja počinje serija elitnih turnira odbojke na pijesku "Swatch Beach Volleyball Major Series", a Istra postaje svjetski centar odbojke...
Vidi originalni članak

Nakon nezaboravnog zračnog spektakla u vidu Red Bull Air Racea koji je zapalio Rovinj preko vikenda, od 2. lipnja na 15-ak kilometara zračne linije kreće novi projekt koji će lansirati slike iz Istre u svijet.

Poreč će od 2. - 7. lipnja u uvali Peškera ugostiti najbolje od najboljih što svijet nudi. Na odbojkaškom turniru s nagradnim fondom od 800.000 dolara bit će 32 najbolja svjetska para u muškoj i ženskoj kategoriji, među njima i po dva hrvatska para u obje konkurencije (Ivan Zeljković/Filip Silić i Ivan Đorđević/Nikša Dell'Orco te Maja Roško/Antea Tadić i Dalida Vernier/Tea Jurić).

U Poreču je izgrađeno pet pomoćnih terena te centralni teren u uvali Peškera koji će na svojih 8000 četvornih metara ugostiti 5000 gledatelja koji će u šest dana (od 2. do 7. lipnja) pratiti 200 mečeva.

Brazilke glavna atrakcija

Juliana Felisberta i Maria Antonelli prošlu su sezonu završile kao broj jedan na svjetskoj ljestvici. Brazilke su favoritkinje u Poreču, a mnogi ih smatraju najljepšim odbojkaškim parom.

nph/NordPhoto/PIXSELL

Ulaz je besplatan, a polufinale i finale turnira uživo će prenositi televizija RTL2.

Poreč će biti centar odbojkaškog svijeta u tih šest dana jer turnir svjetske serije odbojke na pijesku predstavlja drugi dio kvalifikacija za Rio 2016. godine.

nph/NordPhoto/PIXSELL
nph/NordPhoto/PIXSELL
nph/NordPhoto/PIXSELL

nph/NordPhoto/PIXSELL
nph/NordPhoto/PIXSELL
nph/NordPhoto/PIXSELL
Promo
Idi na 24sata

Komentari 15

  • digelante 02.06.2015.

    Ove brazilke su prelijepe, guze su im isklesane po mjeri, taman za mog stojka

  • beemysm 02.06.2015.

    koja boginja je ova plavusa...huh

  • 02.06.2015.

    pa ne moramo se čudit, zašto će ovo biti jedan od najgledanijih sportova na tv-u zadnjih dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare