To je to što me zanima!

Ode li Fabregas u Barcu, u Arsenal hitno dolazi Honda

Keisuke Honda bit će zamjena za Fabregasa odluči li ovaj prijeći iz Arsenala u Barcelonu. Vezni igrač CSKA i Japana oduševio je trenera na SP-u
Vidi originalni članak

Talijanski mediji tvrde da je Arsene Wenger već našao zamjenu za Cesca Fabregasa odluči li ovaj otići u Barcelonu. Bit će to veznjak CSKA iz Moskve i japanske reprezentacije Keisuke Honda. Japanski čarobnjak, kako ga Talijani zovu, oduševio je Wengera utakmicom Japana i Danske na SP-u. Honda je zabio prekrasan gol iz slobodnjaka i namjestio još jedan za pobjedu te je proglašen igračem utakmice. No Honda neće biti jeftin s obzirom da ima četverogodišnji ugovor s Rusima, a za njega se zanimaju još i Milan, Marseille te Borussia Dortmund.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 23.07.2010.

    vidim da je novinarima opet postalo dosadno pa nešto moraju pisat da dobiju plaću

  • Trollaš_me 23.07.2010.

    honda je povuceni napadač, nikakvi vezni igrac. on moze odigrati poluspicu ali da bude u sredini terena...da mi je znati od kud im izvor za ovu informaciju?

  • silvianavarro 23.07.2010.

    Pa nije Honda loš igrač,al\' nije ni dostojna zamjena za Fabregasa. A Cesc igra na poziciji ko\' Xavi,možda bolje da ode kad ovaj bude polako na zalazu karijere...za 2-3 god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare