To je to što me zanima!

Ödegaard impresionirao skaute Reala, ali ide na novu posudbu

Španjolski AS javlja da će Ödegaard na posudbu u Real Sociedad i to na dvije godine. Pristao je Real na to jer je Norvežanin nedavno obnovio svoj ugovor s 'kraljevima' do 2023. godine
Vidi originalni članak

Mladi norveški nogometaš Martin Ödegaard (20) nekoliko je godina lutao u Realu, tražio se, a prošle sezone igrao je briljantan nogomet. U dresu nizozemskog prvoligaša Vitessea u 39 utakmica zabio je 11 golova i dodao 12 asistencija.

Dečko iz Drammena sa 16 godina došao je u Real Madrid, a očekivanja su bila ogromna, čak i preteška. Sve je okrenula prošla sezona pa je ovo ljeta mogao birati u koji će klub.

Španjolski AS javlja da će Ödegaard na posudbu u Real Sociedad i to na dvije godine. Pristao je Real na to jer je Norvežanin nedavno obnovio svoj ugovor s 'kraljevima' do 2023. godine. 

Posao pokušava pokvariti Bayer Leverkusen koji je spreman ponuditi preuzimanje cijele igračeve plaće, a isto će morati učiniti i Sociedad.

Ako Real Madrid Sociedadu posudi Ödegaarda često će se međusobno susretati u La ligi. Ipak, madridski klub neće braniti norveškom veznjaku nastupe protiv njih, ali samo pod uvjetom da klub iz San Sebastiana u potpunosti preuzme igračevu plaću koja je zasad kamen spoticanja u pregovorima.

Očekuje se da će ove peripetije biti razriješene sljedeći tjedan i da će Ödegaard ipak odjenuti dres baskijskoga kluba.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • danko1471991 29.06.2019.

    Njemu je pametnije bilo da je kao Olmo sa 16 godina došao u Dinamo i sad bi bio na puno višem nivou kao i Olmo... ako je Olmo iz jedne Barcelone mogao doći u Dinamo zašto ne bi Odegaard iz tamo nekog Norveškog bogca...

  • Matek podravec u Irskoj 28.06.2019.

    Propo ko nas halilovic

  • 28.06.2019.

    Oko njega su se borili Bayer Leverkusen i Ajax, umjesto da decko se dode razviti u jake klubove koji ce igrati ligu prvaka 99 posto, on ode u sociedad, ekipu koja nije vidila europu nekoliko godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare