To je to što me zanima!

Odgoda derbija u Maksimiru?! Iz Dinama je zasad nisu tražili...

Najveći derbi hrvatskog nogometa trebao bi se igrati posljednje nedjelje u studenom, 29. studenog, od 17 sati i pet minuta. Posljednjih se dana dosta pisalo o tome da će Dinamo tražiti odgodu, ali zasad to nije uradio
Vidi originalni članak

Posljednjih se dana pisalo o tome kako je Dinamo već tražio ili kako će sigurno tražiti odgodu derbija s Hajdukom. Ipak, kako doznajemo iz Maksimira odgoda zasad nije zatražena i pitanje je hoće li i biti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U subotu od 15 sati Dinamo igra derbi s Osijekom u Gradskom vrtu.

- Teška utakmica, igramo protiv drugog na tablici i momčadi koja je u odličnoj formi. No, tamo idemo dati sve od sebe za nova tri boda - rekao nam je Arijan Ademi.

Nakon utakmice u Osijeku, slijedi gostovanje kod Wolfsbergera u Klagenfurtu. Austrijanci imaju velikih problema s korona virusom. Njih je baš pokosilo prije i nakon poraza u Maksimiru od 1-0. Wolfsberger je u problemima, ali do utakmice je ostalo još deset dana i velika većina igrača će se do tada oporaviti. Naravno, puno će ih biti bez pravog treninga i to je problem Austrijanaca, ali za to neka se oni brinu. 

Nakon Austrije, treba se po rasporedu igrati derbi s Hajdukom. U nedjelju 29. studenog od 17.05 sati u Maksimiru. Zasad je planirano da se derbi igra, ali Dinamo može zatražiti odgodu derbija bilo koji dan kroz ovaj tjedan ili na početku idućeg tjedna. Hrvatski prvak u razmaku od tjedan dana igra dvije ključne utakmice u Europi. Gostuje kod Wolfsbergera 26. studenog i onda kod Feyenoorda 3. prosinca. Zbog toga bi se na kraju mogla tražiti odgoda. Pakleni je raspored "modrih" u tih 12 fana Osijek, Wolfsberger i Feyenoord u gostima i Hajduk doma.

Vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi. Zasad odgoda derbija nije zatražena.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • foša 16.11.2020.

    Ljudi neznaju sto derbi znaci, ako hajduk ispadne u 3. Ligu kada bi se susrele ove dvije ekipe opet bi utakmica imala epitet derbija!

  • purger'73 16.11.2020.

    Kakva odgoda? To je Hajduk zaziva, Dinamu je to normalni "radni dan u uredu"!

  • kirbi78 16.11.2020.

    Logično da traže odgodu 29. 11 - Dan Republike je

Komentiraj...
Vidi sve komentare