To je to što me zanima!

Odgoda Finske i susreta Ane i dečka Marcusa

Ne znam hoće li biti utrke, čula sam da nema snijega, rekla je Ana Jelušić. Bude li utrke, Ana će se moći vidjeti s dečkom Marcusom Sandellom
Vidi originalni članak

U finskom Leviju 10. i 11. studenog trebale bi se voziti slalomske utrke FIS svjetskoga kupa. No nedostatak snijega organizatore je doveo pred rub otkazivanja. Upravo je u Leviju Ana Jelušić prošle sezone bila četvrta.
Za Levi je “vuče” i dečko Finac Marcus Sandell, koji služi vojni rok i domovinu smije napuštati samo s posebnim odobrenjem.
- Vidjela sam se s Marcusom tijekom ljeta - rekla je Ana. Veselila se odlasku u Finsku, no od toga najvjerojatnije neće biti ništa. Dvadesetogodišnja Ana i godinu dana mlađi Finac upoznali su se tijekom treninga. Simpatija je bila obostrana, za što znaju u finskoj reprezentaciji. Upravo je najbolji finski skijaš svih vremena Kalle Palander “dežurni” u zafrkavanju Marcusa.

IVICA KOSTELIĆ: JANICA JE REKLA 'SAMO SE SPUSTI'
Nakon 53. mjesta u austrijskom Soeldenu Ivica Kostelić krenuo je u Reiteralm.
- Idem trenirati slalom, malo sam ga zapostavio - rekao je Ivica, koji ima čak 25 dana treninga spusta. Uoči nastupa u veleslalomskoj utrci u Soeldenu bio je zadovoljan treninzima, no slaba vidljivost bila je preteška prepreka ulasku u drugu vožnju. Potvrdio je to i Vedran Pavlek. Navijati je došla i Janica.
- Nije mi dala nikakav poseban savjet, tek ono klasično: 'Nemoj mnogo razmišljati, samo se spusti’ - rekao je Ivica nakon utrke.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare