To je to što me zanima!

Odgodili utakmicu zbog 220 tisuća tona snijega na terenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Buffalo Billsi ponudili su volonterima 10 dolara po satu za čišćenje snijega, ali im je novo pogoršanje vremena pokvarilo planove. Nedjeljnu utakmicu morali su odgoditi
Vidi originalni članak

Momčad američkog nogometa sa sjedištem u predgrađu Buffala u saveznoj državi New York morala je odgoditi nedjeljnu utakmicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Buffalo Billsi trebali su igrati protiv New York Jetsa , ali zbog 220 tisuća tona snijega na travnjaku, tribinama, parkiralištu i prilaznim putevima prema stadionu, utakmica seli u 400 kilometara udaljeni Detroit u ponedjeljak, pišu američki mediji.

Sjeveroistok Sjedinjenih Američkih Država pogodila je snježna oluja u kojoj je poginulo četvero ljudi. U nekim dijelovimazatvorene su škole, a ljudi su odsječeni.

NFL momčad Buffala ponudila je volonterima 10 dolara po satu za čišćenje snijega na stadionu Ralph Wilson. Plan je bio tri smjene volontera 24 sata na dan.

No novo pogoršanje vremena poremetilo je planove čelnicima Buffala i vodstvo lige odlučilo je odgoditi utakmicu i premjestiti je u drugi grad.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • zagrepcanka_69 22.11.2014.

    ...a moj Ferguson u garaži stoji besposlen. Kako bih se vozila tamo i čistila snijeg. :)

  • zacs 21.11.2014.

    translate lose preveo americke brojke

  • poglavica dugi nos 21.11.2014.

    svi svi u ameriku čistit snijeg

Komentiraj...
Vidi sve komentare