To je to što me zanima!

Odgovorio na kritike: 'Uskoro ćete svi vidjeti pravog Lovrena'

Menadžer Rodgers ima povjerenje u mene i rekao mi je da sam vođa. S vremenom ću pokazati da zaslužujem biti u Liverpoolu i možda jednom postanem i kapetan...
Vidi originalni članak

Liverpool igra groznu sezonu. Obrana 'redsa' pušta na sve strane, a navijači su se okomili i na Dejana Lovrena koji bi trebao 'zapovjedati' tom istom obranom. Nakon posljednjeg poraza od Crystal Palacea hrvatskog su reprezentativca i pošteno ismijali na raznim društvenim mrežama, no Lovren je istaknuo kako ga to neće 'pokopati'. 

- Vjerujem u sebe. I mnogi mi na ulici daju podršku i vjeruju u mene. Znam da ću biti bolji i da će svi vidjeti pravog Dejana Lovrena - rekao je Lovren te dodao:

- Menadžer Brendan Rodgers ima puno povjerenja u mene i rekao mi je da sam vođa. S vremenom ću pokazati da zaslužujem biti u Liverpoolu i možda jednog dana postanem i kapetan - zaključio je stoper slavnog engleskog, ali i svjetskog, kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • dudo04 27.11.2014.

    nije isto igrati u malom ili velikom klubu. prošle godine je također griješio. ali, bilo je i puno dobroga. veliki klubovi ne praštaju,greške u nizu. Lovren je takav bio u u Dinamu

  • dudo04 27.11.2014.

    nikad nisi bio pravi!!!

  • zloćo 26.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare