To je to što me zanima!

Odlazi Alen Halilović, u Dinamo stiže perspektivni Muhammad

Saalih Muhammad, 16-godišnjak iz San Francisca, najbolji je među klincima koji su odabrani u Dinamovim ljetnim kampovima po cijelome svijetu. Saalih je polušpica...
Vidi originalni članak

Pokušavajući kopirati neke od najboljih svjetskih klubova, Dinamo posljednjih godina organizira kampove u SAD-u, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu... Najtalentiraniji igrači iz tih kampova zatim dolaze u Maksimir na probu. Tako će u kolovozu kroz ruke Dinamovih trenera proći 20-ak klinaca.

- Neki su nam se jako svidjeli. Primjerice Saalih Muhammad (16) iz San Francisca, koji je sjajan. On je polušpica i već se sad vidi da bi mogao biti igrač za Dinamo - rekao je Romeo Jozak, direktor omladinske škole.

To je potvrdio i Vlado Kasalo, koji trenira Saaliha u kadetima. Problem bi mogla biti registracija jer Fifa ne dopušta da se tek tako sele maloljetni igrači. Ne žele li “modri” čekati dvije godine, u Zagreb bi morala preseliti Saalihova obitelj, kao što je nekoć iz Austrije preselila ona Matea Kovačića.

- Saalih će se vratiti u domovinu, a opet će doći k na zimu. Sigurno nećemo propustiti ovakvog igrača - kaže Jozak.

Amerikancu se sviđa u Zagrebu:

- Nigdje nisam jeo ovako lijepo. Ćevapi, odresci... Sve je odlično.

Zagrepčani će, međutim, vjerojatno izgubiti Alena Halilovića (15) koji odlazi u Atletico Madrid. Negdje je “puklo” između braće Mamić i Alenova oca, zato odlazi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • torcida - baška voda 11.08.2011.

    Hrvatska mu se svida...nikad nisan ovako dobro jeo...cevapi, odresci....pravi nogometas :)

  • IvanCurak 11.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DinamoFanBaranja 11.08.2011.

    ajde mi vi molim vas recite kako moze propasti alen halilovic?ako je odlican igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare