To je to što me zanima!

Odlazi Dinamovo dijete: Romeo Jozak u Legiju dovodi Antolića

Da, razmišljamo o dovođenju Domagoja Antolića u Legiju, rekao ja za poljske medije vlasnik kluba Dariusz Mioduski. Antolić po Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura
Vidi originalni članak

Nakon što je s Markom Vešovićem sve praktički dogovoreno, Romeo Jozak u redove poljskog prvaka dovodi i dokapetana Dinama - Domagoja Antolića. Poljski mediji javljaju kako je Legia za Dinamova veznjaka jako zagrizla, a bivši kapetan 'modrih' bi trebao biti zamjena za Tomasza Jodłowieca i Thibaulta Moulina koji će u siječnju vrlo vjerojatno napustiti klub.

- Da, razmišljamo o Antoliću - potvrdio je za Przeglad Sportowy vlasnik kluba Dariusz Mioduski.

ADIÓS, ÁNGELO Henriquez stiže u Meksiko dan nakon Božića, traži se 'Plavi 9'

Antolić Dinamo napušta nakon gotovo deset godina u Maksimiru. U prvu momčad ušao je početkom 2008., no u ljeto iste godine proslijeđen je na posudbu u Lokomotivu na godinu i pol u koju se ponovno vraća iz Dinama 2011. godine. Dvije godine kasnije stiže opet u Dinamo i dolazi do kapetanske trake u godinama koje slijede.

'Antolić se po prvi put želi okušati izvan Hrvatske, a u Dinamu su obećali da mu neće raditi probleme iako mu ugovor vrijedi do 2020. godine. Iako je procijenjen na dva milijuna eura, pustili bi ga za par stotina tisuća eura', pišu Poljaci.

RIJEKA SE OSIPA Romeo Jozak uz Vešovića u Legiju dovodi i Matu Maleša

Dodaju i kako mu je konkurencija za dolazak Mate Maleš iz Rijeke, dok ugovor s Vešovićem treba biti dogovoren za par dana.

- Mi smo sve već dogovorili s Legijom, Marko će potpisati na tri i pol godine, a sada je samo na klubovima da dogovore detalje - rekao je Vešovićev menadžer za Przeglad Sportowy.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • odlucni 27.12.2017.

    Neznam kakoje posto kapetan i sramota za dinamo dase uopce i spominje daje imao njega ikad za kapetana.Kokod ga kupi odma pozalice i besplatno da dođe da igry samo za platu paje trosak jer je covjek uvjek na bolovanju.Beskrvan i lijen a nadasve spor.Moze zahvaliti Dinamu stoje uopce ista zaradio od nogometa.Inace bi kupio gajbe na Žitnjaku za prezivit.

  • Exterminator 26.12.2017.

    Moguće jedan od najgorih igrača Dinama ikad

  • Franz von Drkensson 23.12.2017.

    Nisi bas imao neki centarsut al si zato bio spor

Komentiraj...
Vidi sve komentare