To je to što me zanima!

Odlazi i Ivan Strinić: Hajduk je punih džepova, ali bez trofeja

Navijači Hajduka nemaju se baš previše razloga radovati nastavku sezone. Hajduk u šahovsku partiju za naslov ulazi s par figura manje, što će utrku učiniti dosadnom...
Vidi originalni članak

Ivan Strinić oputovao je u ukrajinski Dnipro gdje će u četvrtak potpisati četverogodišnji ugovor.

U utorak kasno navečer Dnipro je pristao na Hajdukove uvjete od četiri milijuna eura odštete, tako da su na koncu sve tri strane pristale na transfer. 

Odšteta se između Hajduka i  Strinića dijeli u omjeru 75-25, tako da će Hajduku na koncu pripasti 3 milijuna, a Striniću milijun eura, uz godišnju gažu od oko 700.000 eura. 

- Zadovoljan sam uvjetima, vjerujem da je zadovoljan i Hajduk - kazao je prije puta Strinić, kome nije bilo teško u srijedu ujutro u 6.30 doći na Poljud kako bi se pozdravio s trenerom i bivšim suigračima koji su otputovali na pripreme u Tursku. 

Strinića je treneru Dnipra Juanu de la Cruzu Ramosu preporučio njegov bivši učitelj Elvis Scoria koji mu je preporučio i Luku Modrića dok je radio u Tottenhamu.

Ako je suditi po posljednjem razvoju događaja, navijači Hajduka nemaju se baš previše razloga radovati nastavku sezone. Hajduk u šahovsku partiju za naslov prvaka ulazi s nekoliko figura manje, što će utrku učiniti potpuno nezanimljivom. 

Hajduk je s Ibričićem, Strinićem i Andrićem u momčadi zaostao za vodećim Dinamom 5 bodova, tako da je puno izglednije kako će se bez njih boriti za zadržavanje druge pozicije, nego li da će se, sa zahuktalim, modrim strojem Zdravka Mamića, upustiti u borbu za naslov prvaka. 

Osim ako ne odruiješe kesu i posegnu za ozbiljnim pojačanjima, što je po svemu viđenom teško očekivati.   

Idi na 24sata

Komentari 17

  • karnisa99 26.01.2011.

    pa najbolje kljuć u bravu i kuda koji mili moji... prodati još što vrijedi pokupit pare i tutanj.......

  • Dobricina 26.01.2011.

    Ljudi vjerujte ovo što cu vam napisati - Niti upravi Hajduka, niti Dinama nisu bitni rezultati i da imaju kvalitetnije igrače, nego im je bitno da što prije prodaju što se prodat može, da zarade novce od prodaje igrača, a za svoje navijače im se živo fućka, jer s lošim igračima nema rezultata, a dobre igrace prodaju.

  • purger30 26.01.2011.

    imaju Anasa....hahahahahahahahahahahhahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare