Obavijesti

Sport

Komentari 17

Odlazi i Ivan Strinić: Hajduk je punih džepova, ali bez trofeja

Odlazi i Ivan Strinić: Hajduk je punih džepova, ali bez trofeja
1

Navijači Hajduka nemaju se baš previše razloga radovati nastavku sezone. Hajduk u šahovsku partiju za naslov ulazi s par figura manje, što će utrku učiniti dosadnom...

VIDEO

Ivan Strinić oputovao je u ukrajinski Dnipro gdje će u četvrtak potpisati četverogodišnji ugovor.

U utorak kasno navečer Dnipro je pristao na Hajdukove uvjete od četiri milijuna eura odštete, tako da su na koncu sve tri strane pristale na transfer. 

Odšteta se između Hajduka i  Strinića dijeli u omjeru 75-25, tako da će Hajduku na koncu pripasti 3 milijuna, a Striniću milijun eura, uz godišnju gažu od oko 700.000 eura. 

- Zadovoljan sam uvjetima, vjerujem da je zadovoljan i Hajduk - kazao je prije puta Strinić, kome nije bilo teško u srijedu ujutro u 6.30 doći na Poljud kako bi se pozdravio s trenerom i bivšim suigračima koji su otputovali na pripreme u Tursku. 

Strinića je treneru Dnipra Juanu de la Cruzu Ramosu preporučio njegov bivši učitelj Elvis Scoria koji mu je preporučio i Luku Modrića dok je radio u Tottenhamu.

Ako je suditi po posljednjem razvoju događaja, navijači Hajduka nemaju se baš previše razloga radovati nastavku sezone. Hajduk u šahovsku partiju za naslov prvaka ulazi s nekoliko figura manje, što će utrku učiniti potpuno nezanimljivom. 

Hajduk je s Ibričićem, Strinićem i Andrićem u momčadi zaostao za vodećim Dinamom 5 bodova, tako da je puno izglednije kako će se bez njih boriti za zadržavanje druge pozicije, nego li da će se, sa zahuktalim, modrim strojem Zdravka Mamića, upustiti u borbu za naslov prvaka. 

Osim ako ne odruiješe kesu i posegnu za ozbiljnim pojačanjima, što je po svemu viđenom teško očekivati.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna