To je to što me zanima!

Odličan posao u Emiratima: 'Arapi će sponzorirati Dinamo!'

Zdravko Mamić, kako je i najavio, je sklopio suradnju s arapskim investitorima za vrijeme posjeta UAE-u. Uložit će u Dinamo, a možda i u izgradnju novog Maksimira
Vidi originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić vratio se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata s odličnim vijestima. Kako je i najavio u utorak, danas je potvrdio ulaganje arapskih investitora u Dinamo, prenosi Večernji list.

- Dogovorio sam ulaganja arapskog sponzora u Dinamo te razmjenu trenera prema kojoj bi njihovi stručnjaci došli u Zagreb i učili od naših trenera. Dinamo bi nekad išao u Dubai na pripreme! - rekao je Maminjo nakon povratka u Zagreb te nije isključio mogućnost ulaganja u stadion.

- Izbjegavao sam to pitanje previše potencirati, jer znamo da je kod nas na snazi natječaj koji je raspisan u Financial Timesu za gradnju stadiona. Ali, kad bi oni danas dobili ključ u ruke da mogu investirati ovdje, iste sekunde bi došli! - rekao je izvršni predsjednik za Večernji list.

Maksimirski stadionu potrebna je kompletna obnova, od travnjaka i drenaže koji su stradali za vrijeme koncerta U2 do stolica na tribinama i sanitarnog čvora.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Horned Reaper 13.06.2011.

    taj je rođen da obrne pare nek posalje i meni ak ima viška dobro bi mi doslo :)

  • user_109130 11.06.2011.

    drži se Maminjo, svaka čast na obavljenom poslu

  • dinamozagreb86 11.06.2011.

    Mamic je gospodin za sve vas ima i pravo sto opeljesi te strance na parama.Covjek jedni u Hrvatskoj zna sto je biznis.A vi si dalje podrzavajte Keruma

Komentiraj...
Vidi sve komentare