To je to što me zanima!

Odlična vijest: Ivano Balić sigurno igra u četvrtfinalu!

Najbolji hrvatski rukometaš dobro se oporavlja od ozljede lista i bit će spreman zaigrati u četvrtfinalu protiv zasad još uvijek nepoznatog protivnika
Vidi originalni članak

Bolje sam, sigurno ću igrati u četvrtfinalu, rečenica je kojom je Ivano Balić vratio osmijeh na lice ljubitelja rukometa u Hrvatskoj. Bez njega ne ide kako smo navikli, bez njega je Hrvatska samo dobra momčad. Kada je on tu, to je potpuno druga priča.
- Još nisam počeo trenirati, ali bit će sve u redu - s velikom dozom optimizma kaže hrvatski rukometni virtuoz.
Ivano je svaku utakmicu na klupi, navija i bodri svoje suigrače. Tako će biti još samo jednu utakmicu, posljednju u skupini protiv na baš kvalitetnog domaćina Kine.
- Ivano Balić je bolje,  bit će spreman za četvrtfinale - potvrdio je Balićeve riječi liječnik reprezentacije Mladen Miškulin.
Protiv koga će Balić odigrati svoju drugu utakmicu na turniru - sa Španjolcima je odigrao tek nešto više od desetak minuta - još uvijek nije poznato. U skupini B vlada potpuni kaos, uoči zadnjeg kola ništa se ne zna. No nije ni važno, Ivano se vraća i to je jedino bitno. Možda će njegov povratak podići i kvalitetu rukometa na turniru, kojeg sam Balić u nekim razgovorima označava 'nikad gorim'. Nije ni čudno, nakupio se umor.
- Iza nas je teška sezona usred koje je bilo i EP, pa sad i pripreme za OI i olimpijski turnir... Previše je to - kaže Ivano. Osim što želi da se vrati utakmicama, ima još jednu želju:
- Nemojte nas više zvati Pakleni. Otkad nas tako zovete stalno se ozljeđujemo - završio je dobro raspoloženi Ivano.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • djundji 17.08.2008.

    Sad smo sigurno prvaci :) hehehe

  • pantelija 17.08.2008.

    Baliću najebi im se svima keve, ne vraćajte se bez zlata sunce vam jebem nenormalno

  • simygirl 17.08.2008.

    baš je sladak,ja bi se udala za njega:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare