To je to što me zanima!

Odlična vijest s Poljuda: Hajduk omogućio prijenos navijačima!

Momčad Valdasa Dambrauskasa na stadion "Dom Afonso Henriques" stiže s dva gola prednosti, nakon što je na Poljudu slavila rezultatom 3-1. Uzvrat će moći gledati svi
Vidi originalni članak

Od 18 sati Hajduk u Guimaraesu igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv Vitorije, a nekoliko sati prije početka splitski je klub objavio odličnu vijest za sve navijače.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prijenos iz Portugala, uz MaxSport 1, moći će se pogledati na platformi Hajduk Digital TV. Pristup aplikaciji u potpunosti je besplatan, samo je potrebno registrirati se. 

Podsjetimo, momčad Valdasa Dambrauskasa na stadion "Dom Afonso Henriques" stiže s dva gola prednosti, nakon što je na Poljudu slavila rezultatom 3-1. 

ZORAN VULIĆ Ne može večerašnja atmosfera biti ni blizu atmosferi s Poljuda, ma to su priče za malu djecu... NEUOBIČAJEN TERMIN Zanimljiv slučaj: Zašto samo Vitoria i Hajduk igraju dan ranije i u vrlo ranom terminu? UZVRAT U GUIMARAESU Evo gdje gledati Vitoria - Hajduk

- Imamo plan koji želimo realizirati. Moramo imati isti pristup kao i u domaćoj utakmici. Siguran sam da će Vitoria odigrati drukčiju utakmicu od one u Splitu. Vjerujem da su bolja momčad od onoga što su pokazali na Poljudu. U Splitu nije lako igrati, ali sad će oni imati prednost koju smo mi imali na Poljudu. Ali, i mi možemo odigrati dobru utakmicu - najavio je trener Hajduka Valdas Dambrauskas uzvrat koji se igra po lokalnom vremenu u 17 sati zbog Europskog superkupa između Real Madrida i Eintrachta.

- Sigurno vremenske prilike neće biti lagane za obje momčadi i svi igrači moraju biti spremni. Imam još jednu-dvije dvojbe. Imamo prednost iz prve utakmice, ali o tome ne smijemo razmišljati. Moramo se fokusirati na način naše igre, na sitne detalje i kako na terenu pokazati naše dobre strane i neutralizirati njihove.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Kompakt 10.08.2022.

    3:0 za vitoriju

  • orilo gorilo 10.08.2022.

    Ma to je prolaz,i neka gledaju svi..HŽV❤💙❤💙 Naprid bili ...

  • Z.a.c 10.08.2022.

    Nek su osigurali prijenos,zakaj da navijaci koji hoce pogledat tekmu ne mogu. Bravo! I sretno danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare