Obavijesti

Sport

Komentari 53

Evo gdje gledati Vitoria - Hajduk

Evo gdje gledati Vitoria - Hajduk

Pobjednika za nagradu čeka Villarreal, no još nitko ne razmišlja o polufinalistu Lige prvaka. Hajduk je dominirao u prvoj utakmici i s takvim gardom, ponovi li ga, zaliha bi trebala biti dovoljna

VIDEO

Veliku zalihu, ali ne i zalihu koja garantira prolazak odnio je Hajduk na sjever Portugala. Nakon poljudskih 3-1 hajdukovci danas od 18 sati gostuju u Guimaraesu kod Vitorije u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide protiv Vitorije VIDEO

Pobjednika za nagradu čeka Villarreal, no još nitko ne razmišlja o polufinalistu Lige prvaka. Hajduk je dominirao u prvoj utakmici i s takvim gardom, ponovi li ga, zaliha bi trebala biti dovoljna.

- Imamo plan koji želimo realizirati. Moramo imati isti pristup kao i u domaćoj utakmici. Siguran sam da će Vitoria odigrati drukčiju utakmicu od one u Splitu. Vjerujem da su bolja momčad od onoga što su pokazali na Poljudu. U Splitu nije lako igrati, ali danas će oni imati prednost koju smo mi imali na Poljudu. Ali, i mi možemo odigrati dobru utakmicu - najavio je trener Hajduka Valdas Dambrauskas uzvrat koji se igra po lokalnom vremenu u 17 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Trener Vitorije: Mi se bojimo Hajduka? To kod nas ne postoji
Trener Vitorije: Mi se bojimo Hajduka? To kod nas ne postoji

I dalje je Hajduk bez Nikole Kalinića te Marca Fossatija, no pokazao je splitski klub da može i bez dva standardna prvotimca. Domaćini su, pak, otkrili kako su vježbali jedanaesterce, a hajdukovci?

- To se treba vježbati tijekom cijele sezone. Ne može se takva stvar vježbati samo na treningu uoči utakmice. Pokušali smo te stvari simulirati u prijateljskim utakmicama. Imamo važnijih stvari za napraviti od vježbanja jedanaesteraca - dodao je Dambrauskas.

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC

U njegov kadar vraća se stoper Toni Boreković, koji je u Hajduk stigao baš iz Vitorije.

Dambrauskas: Jedanaesterci? Imamo mi važnijih stvari za napraviti nego da ih vježbamo
Dambrauskas: Jedanaesterci? Imamo mi važnijih stvari za napraviti nego da ih vježbamo

- Tu sam proveo godinu dana. Neće nam biti lako. Igramo protiv izrazito domaćinske ekipe. Moramo biti na razuni iznad one u Splitu da bismo se vratili kući sretni. Ako smo došli braniti se, neće biti dobro. Moramo gledati kako dominirati, kao što je to slučaj u Splitu. Bitno da uđemo pravi i da budemo pametni. Jako dobro znam kakva je atmosfera u Guimaraesu. Tu nikome nije lako. Mi smo jako dobro pripremljeni i jedva čekamo utakmicu. 

Prijenos iste možete pratiti na programu Maxsport 1, ali i na Hajdukovoj digitalnoj platformi HDTV.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...