To je to što me zanima!

Odlična vijest za navijače 'bilih': I uzvratna utakmica sa 'žutom podmornicom' dostupna svima

Prva utakmica se igra u četvrtak, 18. kolovoza od 20.45 sati, a druga 25. kolovoza u Splitu. Obje utakmice u kojima će Hajduk pokušati izboriti grupnu fazu Konferencijske lige moći će se pratiti na HRT-u
Vidi originalni članak

U utorak, dva dana uoči prvog susreta između Villarreala i Hajduka, koji se igra u Valenciji, svi navijači 'bilih' i ljubitelji hrvatskog nogometa dočekali su odličnu vijest - HRT će prenositi utakmicu iz Valencije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A sada, dan prije utakmice, iz Prisavlja stiže još jedna dobra vijest! HRT će prenositi i uzvratnu utakmicu, onu s Poljuda.

"Prva utakmica se igra u četvrtak, 18. kolovoza od 20.45 sati, a druga 25. kolovoza od 21 sat na Poljudu u Splitu.

Obje utakmice u kojima će Hajduk pokušati izboriti grupnu fazu Konferencijske lige tako će se moći pratiti u programu Hrvatske radiotelevizije.

OTIŠAO U ENGLESKU Villarreal prodao igrača za 17,8 milijuna eura uoči Hajduka MARKO, VRIJEME JE Livaja se čuva za Villarreal: Još nije zabio u velikoj utakmici ove sezone niti za Hajduk u Europi

Španjolci će ugostiti Hajduk na gradskom stadionu u Valenciji, a razlog je obnova njihovog stadiona, kultnog El Madrigala.

U uzvratu se očekuje rasprodani Poljud.", stoji na stranicama HRT-a. 

Eh, sad. Još treba 'samo' odigrati mušku, hrabru, pa čak i 'ratničku' utakmicu u Španjolskoj kako bi se uoči uzvrata zadržale šanse za prolazak u skupinu Konferencijske lige.

Podsjetimo, utakmica će se također moći gledati putem Hajduk Digital TV-a.

LUDNICA U SPLITU Villarreal će dočekati paklena atmosfera: Poljud je gotovo rasprodan u samo šest sati! NA POSUDBI IZ TOTTENHAMA Zvijezda Villarreala: Hajduk? Uh, bit će dvije teške utakmice

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zagreb 1976 17.08.2022.

    Ajd super imate ćemo se bar kom smijati 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Nap7 17.08.2022.

    Svaka cast za prijenos na htvu nakon dugo vremena

  • RedDoor 17.08.2022.

    Biti će teško, nismo ekipa koja se brani, ali trebati će odigrati 120% svojih mogućnosti, jako i čvrsto od prve do zadnje minute. Bez kemijanja u sastavu i kompliciranja u igri. Nadam se Elezu u prvom sastavu, jer je naš najbolji stoper i jedini koji zna otvoriti igru i pametnoj, jednostavnijoj igri u napadu. Hajmo Bijeli! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare