To je to što me zanima!

Odlične vijesti: Svi dinamovci negativni uoči puta u Austriju!

Igrači Dinama u srijedu putuju u Klagenfurt, a u ponedjeljak su obavili i testiranje prije puta. U Austriju se ne može ući bez negativnog nalaza na koronu, a baš svi igrači i članovi stožera su negativni.
Vidi originalni članak

Dinamo je prije prve utakmice protiv Wolfsbergera imao devet pozitivnih igrača na korona virus, pozitivan je bio i trener Zoran Mamić, njegov pomoćnik, Damir Krznar. Neki su igrači bili pozitivni i nakon te utakmice 5. studenog u Maksimiru.

OPERACIJA KLAGENFURT Dinamo zbog korona virusa u Austriju putuje s tri autobusa

 

U ponedjeljak su dinamovci obavili obavezno testiranje prije puta u Austriju. Svi su se morali testirati jer se u Austriju ne može ući bez negativnog testa na korona virus. Dakle, morali su se testirati i oni igrači koji su preboljeli koronu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doznajemo da su vijesti odlične. Svi dinamovci su negativni. Dakle, Zoran Mamić na raspolaganju će za ovu utakmicu imati najjači sastav. U Osijek su dinamovci išli autobusom i automobilima. Opet su se odlučili na takvo putovanje, kao nedavno u Šibenik. Tada su putovali automobilima u Krešimirov  grad.

Podsjetimo, najviše je dinamovaca bilo pozitivno nakon povratka iz Rusije i utakmice 2. kola Europske lige protiv CSKA. Rusi se ni u hotelu baš nisu pridržavali mjera, a mi smo o mjerama u Dinamu koje traju mjesecima već pisali.

Dakle, dinamovci su negativni. Nema pozitivnih na korona virus. Podsjetimo, Zagrepčani su nakon četiri kola vodeća momčad skupine, imaju pet bodova, a jedini u Europskoj ligi nisu primili niti gol. S najjačom momčadi idu po novu pobjedu, koja bi ih dovela na korak od europskog proljeća. S Wolfsbergerom se igra u četvrtak od 18.55 sati u Klagenfurtu.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • GeneralPraljakUskoplje 24.11.2020.

    Ideml dinamoooo

  • fernandes11 24.11.2020.

    zgazit cemo austrijance, 0:3

  • Zmar117 24.11.2020.

    Samo budite pozitivni i sve će biti ok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare