To je to što me zanima!

I Balić pada s Babićem?! HRS će imati izvanrednu sjednicu...

KAKO DALJE? Upravni odbor HRS-a sastat će se 31. siječnja, a na dnevnom redu bit će samo jedna točka - rasprava o povjerenju izborniku i koordinatoru za muški rukomet
Vidi originalni članak

Suprotno mišljenju Željka Babića, ono što će njegova supruga reći o njegovu ostanku na klupi reprezentacije neće biti pretjerano važno. Puno važnije bit će ono što će reći oni koji doista odlučuju. Poznato je da se Zorana Gopca sve pita u hrvatskom rukometu, ali Zoki već jako dugo šuti. 

Ne želi razgovarati s novinarima, odbija svaku mogućnost za intervju, pa njega nismo uspjeli čuti ni ovoga puta. 

Ali ne treba biti previše pametan da bi čovjek shvatio da se nešto "kuha", da čelnici Saveza nisu impresionirani izbornikovom izvedbom. Pogotovo nakon najave Tomislava Grahovca, predsjednika HRS-a, koji je posljednjih nekoliko dana u Francuskoj proveo u društvu Zorana Gopca. Koji navodno nije oduševljen ni poslom kojeg radi veliki, legendarni Ivano Balić.

- Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora, sazvao sam sjednicu Upravnog odbora u utorak, 31. siječnja, s početkom u 14 sati. Jedina točka sjednice Upravnog odbora bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću, koordinatoru Ivanu Baliću i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije - najavio je Grahovac.

Prošle godine Babić je u ovo vrijeme slavio europsku broncu, no na sljedeća dva natjecanja ostao je bez medalje. I to na prilično bizarne, pa čak i tragikomične načine. Za godinu dana u ovo vrijeme igrat će se EP u Hrvatskoj, a čelnici hrvatskog rukometa, prije svih dvojac Gobac - Grahovac, nisu presretni s izbornikom koji medalje osvaja rijetko, a gubi ih sa stilom.

Sporan je, očito, i Ivano Balić. Usko je surađivao s Babićem, čak je i tijekom utakmica komunikacija između njih dvojice bila vrlo intenzivna.

Često je Babić kimao glavom kad bi Balić govorio, pokazujući da prihvaća sugestiju. U takvoj formaciji logično je da su odgovorni i jedan i drugi. Kolika je čija krivica presudit će Upravni odbor, dakle, već u utorak. Rukometni kuloari kažu da je Babićev nasljednik već spreman...

Idi na 24sata

Komentari 192

  • PCapitalist 31.01.2017.

    Treba i Balić sam prepustiti svoje mjesto.Bio je najbolji kao igrač, ali nije svako za izbornika.Balić mi se doima nekako previše smireno i bez autoriteta.Metličić ista priča, izvrstan igrač ali kao pomoćnik taj čovjek se pošteno naspavao na klupi.Koliko god naši skakali i slavili on sjedi na klupi i gleda u jednu točku kao da je drven.Ostavlja dojam kao da je to za njega mučenje što mora biti na klupi tj u stručnom stožeru.O ovom Babiću nemam što ni pričati.Ove sve tekme što smo dobili je zbog igrača a ne zbog Babićeve taktike jer on taktiku nema.Jel i izbornik onaj pravi ili nije može se lako zaključiti po tome kakve poteze vuče u situacijama kada gubimo i kada nam ne ide sve po planu.Na temelju pobjeda ne možemo zaključiti je li izbornik kvalitetan.Uostalom svi smo svjedoci koliko izbornik može motivirati igrače iz utakmice sa Slovenijom kada je Veselin Vujović održao govor u time out-u.Tu se vidi kakva je Vuja kvaliteta i od čovjeka i od izbornika.Budimo realni od ispodprosječne ekipe Slovenije on radi čuda.Slično kao što je nekad rukometni kralj Lino Červar napravio od hrvatske kult repke, e to sada Vuja radi sa Slovenijom i odlično je krenuo....

  • totoiclea 30.01.2017.

    Svi se vi prdonje možete izmjeniti ali ne dirajte instituciju Balić

  • igyy 29.01.2017.

    balić je i onako u najmanju ruku beskoristan jer ni ne zna još koja mu je uloga!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare