To je to što me zanima!

Odmah u šoping: Mandžukić je prva želja Van Gaala u Unitedu

Louis van Gaal u ponedjeljak je potpisao ugovor s Manchester Unitedom te je odmah počeo sastavljati listu želja. Englezi pišu da mu je Mandžukić prvi izbor
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić već mjesecima je na meti najvećih europskih klubova, a otkako je Pep Guardiola odlučio hrvatskom reprezentativcu pokazati put prema izlaznim vratima Bayerna, broj potencijalnih kupaca samo se počeo povećavati.

Najviše ponuda dolazi s Otoka, jer se u borbu s Arsenalom i Chelseajem uključio i Manchester United, piše Daily Mail. Očigledno je da Louis van Gaal nakon službenog potpisa trogodišnjeg ugovora, odlučio ne trošiti vrijeme kao novi menadžer Uniteda te brzo sastavlja listu želja za sljedeću sezonu.

Mandžo je i u ponedjeljak dobio veliko priznanje nakon što se katalonski Mundo Deportivo raspisao da bi hrvatski napadač svoju karijeru mogao nastaviti u Barceloni.

Iako mu gode interesi velikih klubova, Mandžukić ne osvrće se previše na to već obilazi poplavljena područja u rodnoj Slavoniji i pomaže sunarodnjacima.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • DroraHomen 23.05.2014.

    Luis Enrique je savim drukciji, on namjerava promjeniti taktiku i red u Barceloni. Oni trebaju jedan visoki jaki igrač sa odličnom radom sa glavom. Ovakvog nisu imali od kad je Rivaldo otišao. Ali sve ovo što sad kažemo je prazna slama. Bolje da Mandžo sada misli samo na repku i čuva se od ozljeda. Pored toga, on će i dalje brinuti za ove jezive poplave. Transferi?? Iza Mundiala, .

  • DroraHomen 23.05.2014.

    Van Gaal je jedan od najantipatniji što sam vidjela u mom dugom životu. Ne mogu da zaboravim kako je dao uvijet barceloni da on dođe samo ako Rivaldo bude izbaćen iz kluba. Poslje 5 mjeseci Barsa je izbacila njega, jer on je bio očajan, ali već Rivaldo je bio u Milanu , i Barsa jedva uspjela daa osigura URFA kup. Van Gaal je volio imitirati igrače i rugati im se..Jezivi tip. U svakom slučaju van Njemačke.

  • Sly_theKing 20.05.2014.

    imaju welbecka, van persieja i rooneya, ne kuzim zast

Komentiraj...
Vidi sve komentare