To je to što me zanima!

Odradili trening prije Islanda: Balić vedar, Vuković upitan

U lakšem treningu prije večerašnje utakmice s Islandom sudjelovao je i Ivano Balić. Naš glavni igrač gotovo sigurno će igrati. S Vukovićem se vjerojatno neće riskirati
Vidi originalni članak

Jutro prije prve utakmice na EP-u, ogleda s Islandom, Goluža je s igračima odradio lakši trening na kojem je bio i Ivano Balić. Gotovo sigurno će igrati večeras, djeluje raspoloženo i vedro, a to bi trebalo značiti i da su problemi s ozljedom sve manji. Drago Vuković, pak, večeras će vjerojatno odmarati, rame ga boli i bilo bi opasno riskirati. Osim ako baš ne bude nužno.

Igrači su opušteni, vidjelo se to i na prvom dijelu treninga, u onih 15-ak minuta otvorenih za javnost. Vori i Alilović natjecali su se u izvođenju četveraca, dio društva zabavljao se i nogometom, sve dok Goluža nije puhnuo u zviždaljku i pozvao ih na centar. Izbornik ovu Hrvatsku već danima naziva "lakom konjicom", reprezentacija bi trebala imati nešto drugačiji stil igre nego posljednjih godina, s puno više ritma i brzine. Igrače za takav rukomet imamo, no ostaje za vidjeti što će na sve to reći Islanđani. Također brza, agresivna, fizički odlična momčad. 

Odbrojavanje je počelo, Hrvatska i Island kreću večeras u 20 sati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • komentator-zg 16.01.2012.

    očito su se pomirili balić i gobac pa sad balić može igrat

  • nidaninee 16.01.2012.

    "HercegSvabo: oduvjek mi je taj Balić malo sumnjiv." ti si se naso komentirat Balića,vjerojatno imas jako malo mozga,i ti si se nasao komentirat čovjeka koji je proglašen najboljim rukometašem svih vremena,koji je za hrvatsku igrao kao polu invalid,koji je primao blokade i riskirao svoje zdravlje,i čovjek koji je doprinjeo Hrvatskoj više nego što bi ti da živiš 70 života zajedno sa cjelom svojom porodicom,molim te ovakve komentare ostavi za sebe ili ih piši po švapskim forumima.

  • rk09 16.01.2012.

    ivano balić-bog rukometa.nema druge rici za njega,jedino on ovoliko traje i svake godine je ako ne najbolji onda medju prva tri igraca u svitu a ima vec godina.zato vi sto lupate minuse se pokrite da vas niko ne vidi,jer ili ste slipi ili ste glu.pi drugog nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare