To je to što me zanima!

Odriozola ozlijedio Perišića na treningu! Dva je mjeseca 'out'

Čak je i medijska konferencija kasnila jer je trener Hans Flick čekao dijagnozu i potom je otkrio da je došlo do frakture ligamenata lateralne strane gležnja za čiju sanaciju treba u pravilu četiri tjedna
Vidi originalni članak

Umjesto pod tušem, Ivan Perišić završio je u utorak na liječničkom stolu nakon jutarnjeg treninga minhenskog Bayerna. A od liječnika vijesti nisu bile nimalo dobre. Perišić će morati na stanku od mjesec dana prije nego što počne trenirati, a do povratka utakmicama moglo bi proći do dva mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac završio je trening prije vremena jer je na njega ozbiljnije nasrnuo Alvaro Odriozola i ozlijedio mu gležanj. Perišić je s bolnom grimasom otišao s travnjaka i potom na detaljnije pretrage koju kasnije potvrdile loše vijest.

Čak je i medijska konferencija kasnila jer je trener Hans Flick čekao dijagnozu i potom je otkrio da je došlo do frakture ligamenata bočne strane gležnja.

- Ovo je šok - konstatirao je Flick.

- Prvo smo mislili da nije ništa strašno. Ivan je bio u jako dobroj formi i puno nam je značio u smislu dinamike i iskustva.

Hrvatska će krajem ožujka u Dohi igrati protiv Portugala, Švicarske ili Belgije, a Ivan bi mogao propustiti te utakmice, ali i ključan dio klupske sezone.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Zlatan 10 04.02.2020.

    Samo napravio uslugu Bayernu!!!

  • 04.02.2020.

    Ovaj odrioozdola je Plivaric za bogate ... kakvo drvo stari moj

  • Gademz_1 04.02.2020.

    A u pm taman kad je poceo igrati fenomenalno i postao standardan

Komentiraj...
Vidi sve komentare