To je to što me zanima!

Održan je sastanak Torcide, udruge "Naš Hajduk" i NO-a

Zatražio sam da me informiraju o aktualnom stanju. Zadovoljan sam onim što sam čuo jer sam dobio informacije koje sam tražio. Za sve ostalo obratite se članovima NO-a, kaže Ivo Baldasar
Vidi originalni članak

Nakon 50 minuta okončan je sastanak predstavnika Hajdukova nadzornog odbora, uprave, udruge "Naš Hajduk" i Torcide nakon kojeg se kratko obratio gradonačelnik Splita Ivo Baldasar i kazao:

- Zatražio sam da me informiraju o aktualnom stanju. Zadovoljan sam onim što sam čuo jer sam dobio informacije koje sam tražio. Za sve ostalo obratite se članovima NO-a, koji će vam se obratiti nakon sastanka koji slijedi na Poljudu.

Dok su nadzornici žurili na nastavak prekinute sjednice, novinarima se obratio i tajnik udruge "Naš Hajduk" Ivan Rilov, koji je rekao:

- Mogu vam ponoviti samo ono što sam već rekao, a to sam kazao i na sastanku: da se stvari u Hajduku odvijaju sukladno statutu i trgovačkim društvima, u duhu demokracije i da se čuva ugled i dostojanstvo kluba i grada Splita. Mi smo tu da šaljemo poruku da sustav, kakav je uspostavljen, mora funkcionirati. Jer ako padne sustav, sve pada - zaključio je Rilov.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • drmm 01.04.2016.

    ...uskoro će orešković biti slobodan...pa njega možete postaviti za predsjednika...!!!

  • kakogod 01.04.2016.

    hehe... da novinari čuju kako se na poljudu pokvario bojler, naslovnice bi vrištale o šokovima i potresima u hajduku :) ... neka, neka, samo vi nas pratite... inače najveći, najslavniji i napopularniji hrvatski nogometni klub danas je prešao brojku od 35.000 evidentiranih članova za 2016. godinu... trenutno nas ima 35.095...

  • boky89 01.04.2016.

    Šta dobiješ kada klub vode navijači?Dobiješ Hajduk...

Komentiraj...
Vidi sve komentare