To je to što me zanima!

Što je sad ovo? Gdje je Pouille? Ćorić otvara protiv Chardyja...

U Lilleu je održan ždrijeb finala Davis Cupa između Francuske i Hrvatske, a bit će poseban po tome što je zadnji tog formata. Finale će otvoriti prvi francuski reket Jeremy Chardy protiv Borne Ćorića
Vidi originalni članak

Finale Davis Cupa otvorit će Jeremy Chardy i Borna Ćorić  kao naš drugorangirani tenisač u petak u 14 sati. Drugi meč igrat će Marin Čilić protiv Jo-Wilfrieda Tsonge protiv kojeg ima sjajan omjer 5-2.

Pogledajte fotogaleriju sa ždrijeba

Za parove je naš izbornik nominirao dvojac Mate Pavić i Ivan Dodig, a francuski izbornik očekivano jedan od najboljih parova svijeta  Pierre-Hugues Herbert - Nicolas Mahut.

Trećeg dana igrat će Marin Čilić protiv Jeremyja Chardyja, a Borna Ćorić protiv neugodnog Jo-Wilfrieda Tsonge koji se vraća nakon ozljede.

Naravno, ovo ne mora značiti da će ovi igrači u konačnici i nastupiti jer Davis Cup dopušta promjene izbornicima sat vremena uoči samog meča. Postavljanje Jeremyja Chardyja može biti zamka za našeg izbornika Željka Krajana i moguće je da će francuski izbornik Noah ubaciti Lucasa Pouillea.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pošten ko političar 22.11.2018.

    Ajmo ih sad dobit. Nemaju par najboljih igrača. Sad su nam šanse još veće. U singlu bi trebali dobit nadam se bez većih poteškoća. Problem će predstavljat parovi di su oni u prednosti, ali i mi imamo nešto za reći.

  • cinquina 22.11.2018.

    Povest cemo 2-0...pa ce biti 2-2

  • Dustov 22.11.2018.

    Odlicni parovi prvi dan....cilicu je musterija tsonga koji ionako nije onaj stari pogotovo na zemlji kad je jednom bio u 1/2 na rg,a borna po trenutnoj formi moze pojesti chardya....uglavnon super jer nema gumiranog monfilsa koji nasima nikako ne pase,svi ostali pobjedivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare