To je to što me zanima!

'Oduševili su! Pa Petković je sprintao u obranu u 80. minuti'

Trener Gorice Sergej Jakirović rekao nam je kako je Rosenborg dobar, ali ipak ne i klasa Dinama, kako će i u Norveškoj ići po pobjedu te kako je Mislav Oršić zasluženo u reprezentaciji
Vidi originalni članak

"Modri" su nakon pobjede nad Rosenborgom na Maksimiru (2-0) na koračić do sedmog plasmana u skupine Lige prvaka.

Uz podršku 23.859 gledatelja, Dinamo je srušio norveškog prvaka golovima Brune Petkovića iz penala u osmoj minuti, kojeg je sam i izborio, te Mislava Oršića u 28. minuti.

Plavi su bili bolja momčad, imali su i dvije prečke i nekoliko izrazitih šansi, ali i Rosenborg je pokazao da može biti opasan protivnik. I on je pogodio prečku preko Samuela Adegbenra.

"DINAMO ME IZNENADIO" Trener Rosenborga: Šanse su nam realne, napast ćemo vas

- Dinamo je zasluženo pobijedio, odličan rezultat. Rosenborg je dobra momčad, ali ipak nije klasa Dinama. Oduševila me momčadska igra, od golmana do napadača. Pa Petković se u 80. minuti vraćao u obranu sprintom - rekao nam je Sergej Jakirović.

Trener Gorice svjestan je da su "modri" odradili tek pola posla. Ali ne boji se da će ga dovršiti u uzvratu idući utorak u Trondheimu.

- Ovo je rezultat koji bi morao biti dovoljan, ali poznajući Bjelicu, Dinamo će i u Norveškoj ići na pobjedu - kaže Jakirović i dodaje:

- Rosenborg je jako opasan iz prekida, ali Dinamo ih je odlično branio. Vidi se da se dobro pripremio za prekide.

NAGOVIJESTIO OSTANAK Olmo: Nadam se da ću još koji put ovdje slušati himnu LP-a...

Mislav Oršić zabljesnuo je u prvoj utakmici otkako je dobio prvi poziv u hrvatsku reprezentaciju za rujanske susrete protiv Slovačke i Azerbajdžana.

- Potpuno je zasluženo u reprezentaciji. I ova je utakmica pokazala o kakvom se igraču radi - zaključio je Jakirović.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • kisegi007 22.08.2019.

    petković je igračina.sjećam se modrića kako je pucao penal protiv danske poslje onog promašenog u produžecima.po pola gola.ovaj lik je fulo u mađarskoj i uzme loptu i pod prečku.za to moraš imat m...ili biti lud.za tako još uvjek mladog igrača,kapa do poda

  • ante216 22.08.2019.

    Kljucni igrač Dinama uz Olma

  • ante216 22.08.2019.

    Glavno da su pisali svi da je Petkovic prevara hahahahahhahahahahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare