To je to što me zanima!

Oduševio Milanova direktora: Rijetko je ovo što je Mandžo napravio, pravi profesionalac

Rijetka gesta! To je igrač koji je pokazao visoku razinu etike. Žao mi je što više nije mogao doprinijeti na terenu. Ima još osam utakmica da to učini, nahvalio je Marija Mandžukića Milanov direktor
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (34) polako, ali sigurno ulazi u formu. U ožujku nije nastupio zbog ozljede pa se odlučio odreći cijele plaće u humanitarne svrhe. Poznat je Mandžo kao veliki humanitarac, a njegov potez posebno je oduševio Talijane.

SVAKA ČAST Mandžo odbio plaću za ožujak jer nije igrao, a Milan donirao cijeli iznos u humanitarne svrhe

Frederic Massara (52), sportski direktor "rossonera", progovorio je za DAZN o tom potezu uoči popodnevne utakmice Milana i Genoe (2-1). 

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi Mandžukićev intervju u Milanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rijetka gesta! To je igrač koji je pokazao visoku razinu etike te profesionalne vrijednosti. Žao mi je što više nije mogao doprinijeti na terenu. Ima još osam utakmica da to učini.

PROTIV GENOE VIDEO: Rebiću, nisi normalan! Pogledajte Antin čudesni volej

Mandžukiću na ljeto istječe ugovor, a isti se još mora dogovoriti s udarnom napadačkom iglom - Zlatanom Ibrahimovićem (39). 

- Što se Ibre tiče, uvjereni smo da će sve ubrzo definirati i da će novi ugovor biti otpisan. Što se ostalih tiče, novosti još novosti nema. Pojačanja? Milan ima moćne napadače, mladiće koji rastu uz Ibrahimovića. Gianluca Scamacca iz Genoe je sjajan igrač, ali tek treba prokrčiti sebi put - otvoreno je o svemu progovorio Milanov direktor.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • julijana61 20.04.2021.

    Jadni,bijedni i ljubomorni ste gospodo....bravo za Manđu....

  • trf 18.04.2021.

    Gazde Milana mu kurtoazno rekle da se treba odreći love koju nije ni zaradio... niti igrom zasluzio... nije on jedini koji se "samovoljno" odriče perja... nogoloptaci su debelo precijenjena vrsta... nogometne seljacine

  • Medenko 18.04.2021.

    Mandzo je zilav jos ce on pokazati sta u sebi ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare