Sport

Komentari 20

Oduševio Milanova direktora: Rijetko je ovo što je Mandžo napravio, pravi profesionalac

Oduševio Milanova direktora: Rijetko je ovo što je Mandžo napravio, pravi profesionalac

Rijetka gesta! To je igrač koji je pokazao visoku razinu etike. Žao mi je što više nije mogao doprinijeti na terenu. Ima još osam utakmica da to učini, nahvalio je Marija Mandžukića Milanov direktor

Mario Mandžukić (34) polako, ali sigurno ulazi u formu. U ožujku nije nastupio zbog ozljede pa se odlučio odreći cijele plaće u humanitarne svrhe. Poznat je Mandžo kao veliki humanitarac, a njegov potez posebno je oduševio Talijane.

Frederic Massara (52), sportski direktor "rossonera", progovorio je za DAZN o tom potezu uoči popodnevne utakmice Milana i Genoe (2-1). 

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi Mandžukićev intervju u Milanu

- Rijetka gesta! To je igrač koji je pokazao visoku razinu etike te profesionalne vrijednosti. Žao mi je što više nije mogao doprinijeti na terenu. Ima još osam utakmica da to učini.

Mandžukiću na ljeto istječe ugovor, a isti se još mora dogovoriti s udarnom napadačkom iglom - Zlatanom Ibrahimovićem (39). 

- Što se Ibre tiče, uvjereni smo da će sve ubrzo definirati i da će novi ugovor biti otpisan. Što se ostalih tiče, novosti još novosti nema. Pojačanja? Milan ima moćne napadače, mladiće koji rastu uz Ibrahimovića. Gianluca Scamacca iz Genoe je sjajan igrač, ali tek treba prokrčiti sebi put - otvoreno je o svemu progovorio Milanov direktor.

Najčitaniji članci