To je to što me zanima!

Oduševio Premierligu pa morao u mirovinu s 24 godine jer ima velikih problema sa srcem

Neki snovi imaju svoj kraj, a ja sa žalosti moram objaviti da ću objesiti kopačke o klin nakon liječničkog savjeta, napisao je veznjak Brightona i reprezentativac Zambije
Vidi originalni članak

Ljubitelji engleskog nogometa dobro su upoznali odličnog veznjaka Brightona, Zambijca Enocka Mwepua (24) koji je prošle godine stigao na Otok iz redova austrijskog RB Salzburga za 23 milijuna eura. Ove je sezone odigrao samo šest utakmica i jednom asistirao, ali prošle je sezone u 18 nastupa zabio dva gola uz pet asistencija.

S obzirom na to da je igrao u 'galebovima', statistika je dobra, ali na utakmicama se vidjelo koliko posla radi izvan zabijanja i asistencija. Jako je dobro igrao i u reprezentaciji Zambije, a baš je na putu prema reprezentativnom okupljanju osjetio slabost te je morao na daljnje pretrage.

A nakon toga dogodio se šok. Brighton je objavio kako zbog problema sa srcem Mwepu mora završiti nogometnu karijeru.

- Ako nastavi s natjecateljskim nogometom, Enocku prijeti visoki rizik potencijalnog srčanog udara - napisali su iz kluba, dok je sam igrač dodao:

- Neki snovi imaju svoj kraj, a ja sa žalosti moram objaviti da ću objesiti kopačke o klin nakon liječničkog savjeta. To ipak nije moj kraj u nogometu i namjeravam ostati uključen u nekom pogledu - zaključio je Mwepu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Drmex 10.10.2022.

    Dobar igrac

  • zelemamaje 10.10.2022.

    Da nije isa u englesku, nebi ima problema sa srcem 🤷

Komentiraj...
Vidi sve komentare