To je to što me zanima!

Oduševljeni Cigano progovorio hrvatski: 'Hrvati, volim vas'

Želim vam prirediti nezaboravan show, da sam mogao zagrlio bih svakoga od vas u Areni. Znajte da sam vam zahvalan od srca za vašu podršku, napisao je Cigano
Vidi originalni članak

Junior dos Santos najveća je zvijezda večerašnjeg UFC Fight Nighta 86 u Areni Zagreb. Simpatični Brazilac još pri prvom dolasku u Zagreb osvojio je Hrvate, a koliko ga navijači obožavaju vidjelo se i sinoć na vaganju otvorenom za javnost. Upravo je Cigano privukao najveći interes publike i pobrao ovacije navijača, a Brazilac je toliko dirnut prijemom u Hrvatskoj da je 'progovorio' i hrvatski.

Hrvatskim se obožavateljima obratio emotivnom porukom na Instagramu. Naravno, Dos Santosu su pomogli hrvatski prijatelji, no trud Brazilca zaslužuje svaku pohvalu. A sigurni smo i da mu je priskrbio pokojeg navijača više na današnjoj glavnoj borbi u Areni.

Hrvatska,

Riječi ne mogu opisati taj osjećaj koji sam imao danas na vagi. 
Moram vam reći da je bilo nevjerojatno, imao sam osjećaj da sam kod kuće, a taj osjećaj je neprocjenjiv.

Hvala vam puno na dobrodošlici u vašu prekrasnu zemlju. Sutra ću vam dati moje sve - ono najbolje od mene. 

Želim vam prirediti nezaboravan show, da sam mogao zagrlio bih svakoga od vas danas u Areni. Znajte da sam vam zahvalan od srca za vašu podršku.

Hvala - Volim Vas!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • danec 10.04.2016.

    biće vatreno

  • gigi777stella 10.04.2016.

    Snimak na NOVOJ TV a uživo - ništa. Na ovom WEB SITE-u ide prijenos uživo nowwatchtvlive.me i to na FOX SPORTS 2 USA i BT SPORT 1 ili 2,... Na satelitu feštu prenosi KOMBAT TV na Astri 1.

  • MatkoZZ 10.04.2016.

    jel ima mozda prijenos na nekoj od nasih televizija ako netko zna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare